Buyrun hocam
Kaynağınızı atabilir misiniz? Herhangi bir bilgi bulamadım da bu konu hakkında.
Kaynağınızı atabilir misiniz? Herhangi bir bilgi bulamadım da bu konu hakkında.
Yok öyle bir şey. Banka kartını hesabınıza ekleyip, internet alışverişi yapıyor gibi para çekebiliyorsunuz karttan. Bizzat çok kez kullandım.Banka hesabından para yatırma olayı sadece kendinize ait bir IBAN ile oluyor maalesef.
böyle bişey yok ben sözleşmeliyimHocalarım az önce Papara'ya irtibata geçtim bana söylediklerine göre.
18 yaş altı veli onaylı bir hesabınız ve Black rose teal almond gray kartlardan birine sahipseniz 18 yaşına girdiğinizde sözleşmeli hesaba geçeceksiniz.
Yok öyle bir şey. Banka kartını hesabınıza ekleyip, internet alışverişi yapıyor gibi para çekebiliyorsunuz karttan. Bizzat çok kez kullandım.
Bende banka kartından diyorum zaten."Banka hesabı" ile dedim ve banka hesabından kastım IBAN'a sahip bir hesap idi. Kredi kartı ile para yatırma diye bir şeyden bahsetmedim. Lütfen biraz dikkatli okuyun.
Böyle bir şey yok ben sözleşmeliyim.
Veli onayı yaptınız mı yoksa sizden istemedi mi?
Kartım geldi adam verdi verdikten sonra hesap sözleşmeli oldu.
Hocam benim hesap eski 2022 ocakHocam anlamadınız beni hesabınızı 2023'ten sonramı yoksa öncemi kurdunuz?
Hocam 2023'ten sonra 18 yaş altı herkes Papara veli onayı yapmak zorunda ve 18 yaşında otomatikman sözleşmeli hesaba geçiliyor.
Şu an Black Kart'a sahibim ve hesabım sözleşmeli olmadı.
Hocam 2023 ten itibaren papara böyle birşey yaptı kısacası veli onaylı hesaplar sözleşmeli hesaba 18 yaşından sonra geçebiliyorlarHocam benim hesap eski 2022 ocak
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.