Papara hesabından yapılmaya çalışılan işlem sıkıntı çıkarır mı?

• Konuyu başlatan idkk
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 2.633

idkk

Decapat
Daha fazla  
Hesap bakiyen yetersiz oldugu icin sonu ile biten kartinla 2.936, 39 TL tutarli acqra *shpqract k islemin gerceklestirilemedi. Hemen para yatir, odemelerin aksamasin!

Papara hesabımdan yukarıdaki yerden işlem yapılmaya çalışılmış ben de hemen kartımı iptal ettim. Sıkıntı olur mu?

Hesap bakiyen yetersiz oldugu icin sonu ile biten kartinla 2.936, 39 TL tutarli acqra *shpqract k islemin gerceklestirilemedi. Hemen para yatir, odemelerin aksamasin!

Papara hesabımdan yukarıdaki yerden işlem yapılmaya çalışılmış ben de hemen kartımı iptal ettim. Sıkıntı olur mu?
Demin aynısı bana oldu sanırım paparada veri sızıntısı var

Banada geldi veri sızıntısı var sanirım🧐

Ödeme bilgilerinin sızdırılması, e-postam gitti, telefon numaram gitti gibi bir şey değil. Ödeme bilgisini bile tutamayacak kadar boş vermiş firma az vardır. Eğer gerçekten bir leak varsa, bunun Papara'dan kaynaklanması pek yatmadı kafama. Bir ihtimal yaygın bir ödeme hizmeti falan olabilir

Ben Papara kullanmıyorum. Normal kredi kartımdan bilgim olmadan 74 dolar çekildi. Açıklamada acqra shpqract yazılım tekstil ve akseuar harcaması yapılmış.

Ben Papara kullanmıyorum. Normal kredi kartımdan bilgim olmadan 74 dolar çekildi. Açıklamada acqra shpqract yazılım tekstil ve akseuar harcaması yapılmış.

Ben de de aynı firmadan 78 dolar civarında çekim yapılmış bugün fark ettim ve bankaya bildirdim. Bakalım ne olacak. Çarşamba dilekçe vereceğim.

Merhaba, biraz evvel ayni sey bende de oldu. Gelen mesaj asagidaki şekilde:

Bilgi 28/10/2024 12:41:29 tarihinde 5458********7913 nolu kartinizla ACQRA *SHPQRACT firmasinda 81.65 USD tutarinda harcama yaptiniz B016

En son KK bilgilerimi elektrikli aracimi sarj etmek icin ilgili istasyonun telefon uyvulamasina kayit etmistim. Benim gibi Elektrikli araci olan var mi madurlar arasinda?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı