Yeni ehliyet ile doğrulama yapmak istiyorum fakat kabul etmiyor ve hata veriyor. Kimlik ile doğrulama yapmak istemiyorum (güvenemediğim için / güvenliği hakkında bilgim yok). Ne yapmalıyım?

Hocam kimlik bilgileri ile fotoğraftaki bilgiler uyuşmuyor hatası alıyorum.Papara'yı uzun süredir kullanan birisi olarak güvenilir bir yer ama halen daha şüpheniz var ise. Papara desteğe mail atabilirsiniz oradan size yardımcı olurlar ve tarama yaparken dikkat edilmesi gereken kamera açısı, parlaklık vs. dikkat edin bu sayede olur.
Hocam kimlik bilgileri ile fotoğraftaki bilgiler uyuşmuyor hatası alıyorum.
Bende de aynısı olmuştu biraz uzun sürmüştü onaylamam ama dediğim gibi desteğe başvurursanız yardımcı olurlar. 1 hafta gibi bir süresi olabilir bu arada.Hocam kimlik bilgileri ile fotoğraftaki bilgiler uyuşmuyor hatası alıyorum.
Çok mutlu oldum. Güzel günlerde kullanmanız dileğiyle.Müşteri hizmetleri ile görüştüm. Teknik hatadan kaynaklıymış. Direk çözüldü.
Teşekkürler hocam.Çok mutlu oldum. Güzel günlerde kullanmanız dileğiyle.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.