Steam Papara iadeyi hala vermedi

Swinerim

Decapat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Selamlar Steam'den 1 Temmuz'da arkadaşlarla oynarız güzel oyundur deyip Escape the Backrooms aldık ama oyun çocuk oyuncağı çıkınca 40. dakikamızda iade etmeye karar verdik. Steam iadeyi kabul etti ama Papara hala para yatırma işlemini yapmadı ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
14 güne kadar uzayabiliyor. 14 günün ardından iade ulaşmazsa öncelikle Steam desteğe, sonrasında bankanıza ulaşın.

Selamlar Steam'den 1 Temmuz'da arkadaşlarla oynarız güzel oyundur deyip Escape the Backrooms aldık ama oyun çocuk oyuncağı çıkınca 40. dakikamızda iade etmeye karar verdik. Steam iadeyi kabul etti ama Papara hala para yatırma işlemini yapmadı ne yapmalıyım?

Ben arkadaşlarla oynadım gayet güzel bir oyundu neden sevmediniz? İleriki bölümlerde aşırı uğraşmanız gerekiyor hiçde kolay değil bence.

Ben arkadaşlarla oynadım gayet güzel bir oyundu neden sevmediniz? İleriki bölümlerde aşırı uğraşmanız gerekiyor hiçde kolay değil bence.

Yayıncıların zorlandığı kadar zorlanmayı beklemiştik ama oyuna girdiğimiz gibi bazılarının 30dk uğraştığı yeri 5dakikada geçince oyunun keyfi orada kaçtı. Fazla bir korku ögeside olmadığı için her bölümü koşarak oynamıştık.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı