Çözüldü Papara ile alışverişte "işlem reddedildi" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Yek233

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar, Papara bir kartım var. Bu kart öncesinden çalışıyordu, fakat şimdi çalışmıyor. Bu kart'ın gidip izinlerini kontrol ettim, kullanıma açık ve internet ödemelerine açıkta gösteriyor. İçerisinde para limiti ve gereken parada yer alıyor. Satın alma işlemi yapılırken, önceden sorunsuz olmasına rağmen, artık ödemeyi almıyor ve ''işlem reddedildi'' diyor. Bunun sorunu ne olabilir? Bu arada denediğim şeyler, telefonu yeniden başlatmak ve kartı silip eklemek oldu. Bu sorunu nasıl çözeceğim?

Çözüm
Yok hayır, sağlamalı mıyım? Sorunun daha çok Google ile olduğu kanısındayım çünkü.
Evet, bir arama sağlayın dilerseniz. Yazdıklarınızdan yola çıkarak, kartınızın açık olup ve içerisinde para bulunup işlem yapamamanız Papara ile alakalı bir durum olması lazım. Papara tarafından Google ile alakalı bilgisi verilirse destek ekibine yazıp iletişim kurabilirsiniz.
Müşteri hizmetleri ile görüşme sağladınız mı?
Yok hayır, sağlamalı mıyım? Sorunun daha çok Google ile olduğu kanısındayım çünkü.

Kartı silip nasıl eklediniz acaba? Nereden alışveriş yapmaya çalışıyorsunuz?
Google Play'da ödeme yöntemleri kısımından silip tekrar ödeme seçeneği olarak ekledim. Oyundan oyun puanı almaya çalışıyorum.

Evet, bir arama sağlayın dilerseniz. Yazdıklarınızdan yola çıkarak, kartınızın açık olup ve içerisinde para bulunup işlem yapamamanız Papara ile alakalı bir durum olması lazım. Papara tarafından Google ile alakalı bilgisi verilirse destek ekibine yazıp iletişim kurabilirsiniz.

Çözüm
Tamamdır, teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı