Papara ile Amazon.com.tr ödemeleri kaldırıldı mı?

Öyle birşey olsa mail gelmez mi? Ayrıca o yazım hataları ne öyle?
Hocam defalarca farklı farklı canlı destek yetkilileriyle görüştüm, bir tanesi bile büyük harf kullanımına dahi uymuyor. Ufak tefek hatalar olabilir ancak koskoca Amazon'sunuz yani aşırı garipsiyorum. Bi' tarafı kırık Gamesatış, İtemsatış gibi sitelerin canlı destekleri bile en azından büyük harf, noktalama işareti kullanıyor.
Öyle birşey olsa mail gelmez mi?
Evet fazlasıyla garip.

Amazonun bütün çalışanlarının Türk olduğunu zannetmiyorum, hızlı yazı yazarken bu tarz hatalar normal karşılanabilir bence. Genel olarak bilgililer.

Müşteri hizmetleri yanlış bilgi sağlamış. Anlaşma devam ediyor fakat, anlık sistem hataları yüzünden, iyileştirme sağlıyor Amazon ve Papara. Bu sıralar kullanıcılar EU ve USA tarafında Prime aboneliği aktif ederek, yüksek tutarda ücret çekimi hatasıyla ulaşıyor. Amazon bu konuda iyileştirme sağlayarak, önüne geçmeye çalışıyor. Yüksek tutarda Prime ücreti uyarısı alıyorsanız, EU ve USA kısmına Amazon üzerinden giriş yaparak, Prime üyeliğiniz sonlandırın ve kontrol edin.

Bu arada, "sanal kart" ile yapılan alışverişler, Amazon üzerinde geçerli değildir ve hesap üzerinde sorun yaratarak, hesabınızı "fraud" nedeniyle askıya almakta Amazon sistemi. Bunu da unutmadan eklemek istedim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…