Hocam defalarca farklı farklı canlı destek yetkilileriyle görüştüm, bir tanesi bile büyük harf kullanımına dahi uymuyor. Ufak tefek hatalar olabilir ancak koskoca Amazon'sunuz yani aşırı garipsiyorum. Bi' tarafı kırık Gamesatış, İtemsatış gibi sitelerin canlı destekleri bile en azından büyük harf, noktalama işareti kullanıyor.Öyle birşey olsa mail gelmez mi? Ayrıca o yazım hataları ne öyle?
Evet fazlasıyla garip.Öyle birşey olsa mail gelmez mi?
Amazonun bütün çalışanlarının Türk olduğunu zannetmiyorum, hızlı yazı yazarken bu tarz hatalar normal karşılanabilir bence. Genel olarak bilgililer.Hocam defalarca farklı farklı canlı destek yetkilileriyle görüştüm, bir tanesi bile büyük harf kullanımına dahi uymuyor. Ufak tefek hatalar olabilir ancak koskoca Amazon'sunuz yani aşırı garipsiyorum. Bi' tarafı kırık Gamesatış, İtemsatış gibi sitelerin canlı destekleri bile en azından büyük harf, noktalama işareti kullanıyor.
Evet fazlasıyla garip.
Görüşme sonrası mail atıyorlar, mailde hepsinin adı soyadı Türk ad ve soyadlarıydı. Bilemiyorum artık.Amazonun bütün çalışanlarının Türk olduğunu zannetmiyorum, hızlı yazı yazarken bu tarz hatalar normal karşılanabilir bence. Genel olarak bilgililer.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.