enesxq Decipat Katılım 9 Ekim 2021 Mesajlar 1.554 Makaleler 1 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Flutter Developer 22 Aralık 2021 #1 Merhaba, Papara'dan Binance TR'ye para yatırma ve çekme işlemlerini yapabilir miyim?
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.144 Makaleler 3 Çözümler 194 22 Aralık 2021 #2 Çekme işlemlerini yapamazsın.
S siriius Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 3.047 Makaleler 1 Çözümler 38 22 Aralık 2021 #3 İtibari Para Kanallarında Değişiklik | Binance Support Değerli Binance kullanıcıları, 16 Nisan 2021 tarihinde Resmi Gazete’de yayımlanan “Ödemelerde Kripto Varlıkların Kullanılmamasına Dair Yönetmelik” uyarınca 30 Nisan 2021 tarihinden itibaren ödeme v... www.binance.com
İtibari Para Kanallarında Değişiklik | Binance Support Değerli Binance kullanıcıları, 16 Nisan 2021 tarihinde Resmi Gazete’de yayımlanan “Ödemelerde Kripto Varlıkların Kullanılmamasına Dair Yönetmelik” uyarınca 30 Nisan 2021 tarihinden itibaren ödeme v... www.binance.com
enesxq Decipat Katılım 9 Ekim 2021 Mesajlar 1.554 Makaleler 1 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Flutter Developer 22 Aralık 2021 #4 ItsAllGoodman dedi: Çekme işlemlerini yapamazsın. Genişletmek için tıkla... Peki diyelim ki aldım sattım ve bunu 1 yıl sonra 18 yaşımı doldurduğumda çekebilir miyim banka hesabıma?
ItsAllGoodman dedi: Çekme işlemlerini yapamazsın. Genişletmek için tıkla... Peki diyelim ki aldım sattım ve bunu 1 yıl sonra 18 yaşımı doldurduğumda çekebilir miyim banka hesabıma?
hzlazkopat Kilopat Katılım 21 Haziran 2018 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2021 #5 enesxq dedi: Peki diyelim ki aldım sattım ve bunu 1 yıl sonra 18 yaşımı doldurduğumda çekebilir miyim banka hesabıma? Genişletmek için tıkla... Çekebilirsin de 18 dolmadan nasıl yatıracaksın onu merak ettim?
enesxq dedi: Peki diyelim ki aldım sattım ve bunu 1 yıl sonra 18 yaşımı doldurduğumda çekebilir miyim banka hesabıma? Genişletmek için tıkla... Çekebilirsin de 18 dolmadan nasıl yatıracaksın onu merak ettim?
enesxq Decipat Katılım 9 Ekim 2021 Mesajlar 1.554 Makaleler 1 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Flutter Developer 22 Aralık 2021 #6 hzlazkopat dedi: Çekebilirsin de 18 dolmadan nasıl yatıracaksın onu merak ettim? Genişletmek için tıkla... Sanırım Papara ile yatırabiliyorum ama Türk lirası olarak çekemiyorum yanlış mı?
hzlazkopat dedi: Çekebilirsin de 18 dolmadan nasıl yatıracaksın onu merak ettim? Genişletmek için tıkla... Sanırım Papara ile yatırabiliyorum ama Türk lirası olarak çekemiyorum yanlış mı?
Quadrom08 Hectopat Katılım 14 Ağustos 2021 Mesajlar 683 Çözümler 4 22 Aralık 2021 #7 enesxq dedi: Sanırım Papara ile yatırabiliyorum ama Türk lirası olarak çekemiyorum yanlış mı? Genişletmek için tıkla... Binance hesabı açıp doğrulatma işlemi var hocam.
enesxq dedi: Sanırım Papara ile yatırabiliyorum ama Türk lirası olarak çekemiyorum yanlış mı? Genişletmek için tıkla... Binance hesabı açıp doğrulatma işlemi var hocam.
hzlazkopat Kilopat Katılım 21 Haziran 2018 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2021 #8 enesxq dedi: Sanırım Papara ile yatırabiliyorum ama Türk lirası olarak çekemiyorum yanlış mı? Genişletmek için tıkla... Ne yatırma ne çekme ikisini de yapamıyorsun Papara'yla.
enesxq dedi: Sanırım Papara ile yatırabiliyorum ama Türk lirası olarak çekemiyorum yanlış mı? Genişletmek için tıkla... Ne yatırma ne çekme ikisini de yapamıyorsun Papara'yla.
enesxq Decipat Katılım 9 Ekim 2021 Mesajlar 1.554 Makaleler 1 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Flutter Developer 22 Aralık 2021 #9 Quadrom08 dedi: Binance hesabı açıp doğrulatma işlemi var hocam. Genişletmek için tıkla... Annemden izin alırım o konuda sıkıntı yok.
Quadrom08 dedi: Binance hesabı açıp doğrulatma işlemi var hocam. Genişletmek için tıkla... Annemden izin alırım o konuda sıkıntı yok.
3 384078 Hectopat Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 160 22 Aralık 2021 #10 Papara kabul etmiyor ayrıca hesap açarken kimlik bilgilerinizi istediği için 18 yaşını doldurmuş olmanız lazım.
Papara kabul etmiyor ayrıca hesap açarken kimlik bilgilerinizi istediği için 18 yaşını doldurmuş olmanız lazım.