AhmetTR01 Decapat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 546 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 15:13 #1 Geçen gün açılmış Papara transfer yapılıyor ama oyun alamıyorum. Epic'te ve Spotify'da denedim olmadı. Bir bilgisi olan var mı acaba?
Geçen gün açılmış Papara transfer yapılıyor ama oyun alamıyorum. Epic'te ve Spotify'da denedim olmadı. Bir bilgisi olan var mı acaba?
Çözüm Gereksiz Eleman Bugün 15:16 Normal. Şu anda sadece belli işlemler yapılabiliyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Normal. Şu anda sadece belli işlemler yapılabiliyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Gereksiz Eleman Megapat Antibiyotik Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 2.024 Çözümler 207 Bugün 15:16 #2 Normal. Şu anda sadece belli işlemler yapılabiliyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi Çözüm
Normal. Şu anda sadece belli işlemler yapılabiliyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
E Elixir Ex Decapat Katılım 19 Eylül 2023 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 15:17 #3 Papara tamamen tam faaliyetlere başlamış değil, kademeli olarak ilerleyecekler. Nasıl Faaliyetleri kademeli olarak sonra erdirdiyse onu da aynı şekilde yapacaktır. Müşteri Hizmetleri kapalıyken asla öyle bir riske girmezler. Artı 0 Eksi
Papara tamamen tam faaliyetlere başlamış değil, kademeli olarak ilerleyecekler. Nasıl Faaliyetleri kademeli olarak sonra erdirdiyse onu da aynı şekilde yapacaktır. Müşteri Hizmetleri kapalıyken asla öyle bir riske girmezler.
Dubreuil Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 2.888 Makaleler 1 Çözümler 28 Yer Dünya Bugün 15:28 #4 AhmetTR01 dedi: Geçen gün açılmış Papara transfer yapılıyor ama oyun alamıyorum. Epic'te ve Spotify'da denedim olmadı. Bir bilgisi olan var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Papara açılmadı. Sadece içeride kalan paranı çekebilmen için izin veriyorlar. Gemi çoktan battı. Artı 0 Eksi
AhmetTR01 dedi: Geçen gün açılmış Papara transfer yapılıyor ama oyun alamıyorum. Epic'te ve Spotify'da denedim olmadı. Bir bilgisi olan var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Papara açılmadı. Sadece içeride kalan paranı çekebilmen için izin veriyorlar. Gemi çoktan battı.
E Elixir Ex Decapat Katılım 19 Eylül 2023 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 15:30 #5 Dubreuil dedi: Papara açılmadı. Sadece içeride kalan paranı çekebilmen için izin veriyorlar. Gemi çoktan battı. Genişletmek için tıkla... Hocam Türkçe bildiğimize emin miyiz? "Bu karar doğrultusunda sistemlerimiz kademeli olarak yeniden devreye alınmaktadır." Artı 0 Eksi
Dubreuil dedi: Papara açılmadı. Sadece içeride kalan paranı çekebilmen için izin veriyorlar. Gemi çoktan battı. Genişletmek için tıkla... Hocam Türkçe bildiğimize emin miyiz? "Bu karar doğrultusunda sistemlerimiz kademeli olarak yeniden devreye alınmaktadır."