Soru yazmamışsın kardeşim yazsaydın görürdüm.Sorduğum soruyu görmüşsün ki raporlayıp kaldırtabiliyorsun. Bir de gelmiş soru göremiyorum falan diyor.
Gelelim söylediğin şeyin saçmalığına: Sattığın ürün vergiden muaf dahi olsa elde ettiğin her geliri beyan etmekle yükümlüsün. Zaten vergi kesilmeyecek, beyan etmemeyim gibi bir lüksün olduğunu hangi işgüzardan duydun?
Ayrıca yaptığın işten hesabına 600 bin TL para girip çıkıyor ve vergi vermiyorsun öyle mi? CİMER'e seni nasıl tanıtabilirim?
Bugüne kadar gelir beyanı vesaire hiç yapmadım. Banka hesabıma ziraat bankası tarafından en ufak bir bloke konulmadı bu para nerden geliyor diye sorulmadı. Ben vergi dairesi başkanlığına gittim fatihte kadın bana online ile alakalı bir düzenleme yok vergi borcunuz da gözükmüyor vergi ödemenize gerek yok dedi. Parayı da doya doya yemeye devam ediyorum istediğin yere şikayet edebilirsin eğer haksızsam zaten bilgilerim yasal yerler ile paylaşılır. Konunun linkini cimere bırak sadece. Beni gözaltına alacak veya tutuklayacak gücü devlette göremiyorum tamam mı