Papara ile Steam'den alışveriş yapma

laststormangel

Centipat
Selam arkadaşlar, banka kartlarımla belli bir süre sanal alışveriş yapamayacağım için şu ininal Papara vs bir göz atmak istedim. Biraz bakındım, amacım Steam'den oyun almaktı. Papara'nın genel olarak Ininal'dan daha iyi olduğu söyleniyordu ben de bir Papara hesabı açıp içine de bir miktar bakiye yükledim. Anladığım kadarıyla bu kartlarla Steam vs gibi platformlardan alışveriş yapabiliyoruz. Ama almak istediğim oyunda ödeme seçeneklerinde Papara vs gibi bir şık yok olayı yanlış mı anladım? Açıp içine para yüklediğim bu Papara hesabıyla Steam'den oyun alamıyor muyum şimdi? Alabiliyorsam nasıl alırım? Şimdiden teşekkürler.

Nasıl yaptığınızı anlatabilir misiniz? Ödeme seçeneklerinde göremedim Papara'yı. Bir de ödeme yapmak için açtığım Papara hesabı yetmiyor mu kartını da mı almam lazım?
Sanal kartı kullanabilirsiniz. Ondan sonra Mastercard seçiniz ve bilgileri doldurunuz.

Kartım yok. Şu an sadece uygulamasını indirip hesap oluşturdum, içine de bir miktar para yükledim.
Uygulamada sağ altta olan Papara Card’a basınız ve Yeni Kart Ekle diyiniz, Papara Sanal Kart’ı seçiniz ve Sanal Kart Oluştur’a basınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı