Papara "işlem başarısız" uyarısı

delvarto

Hectopat
Makaleler
3
Yer
Orta Doğu
Daha fazla  
Selamlar, Papara'ya giriş yapmaya çalıştığımda fotoğraftaki hatayı alıyorum. Müşteri hizmetleriyle görüştüm fakat yardımcı olamadılar ve internet sağlayıcımla iletişime geçmemi tavsiye ettiler. Oraya destek talebi oluşturdum, yanıt gelene kadar bir de buraya danışayım dedim. Çözüm odaklı öneriniz var mı? Şimdiden teşekkür ederim.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    28 KB · Görüntüleme: 242
Ailenizde başka papara kullanan var mı? Ya da paparayı kullandığın başka bir cihazın? Bu cihazlardan oturum kapatıp tekrar giriş yapmayı denediniz mi?

Hocam uygulama verisini silin. ya da tekrar kurun.

Ailenizde başka papara kullanan var mı? Ya da paparayı kullandığın başka bir cihazın? Bu cihazlardan oturum kapatıp tekrar giriş yapmayı denediniz mi?
Yok, sadece ben kullanıyorum. Attığım ekran görüntüsü, Laptop üzerinden giriş yapmaya çalıştığımdaki ekrana ait. Telefondan da giriş yapmayı denediğimde aynı hatayı alıyorum fakat mobil veri ile giriş yapınca sorun olmuyor.
Hocam uygulama verisini silin. ya da tekrar kurun.
Denemiştim ama işe yaramamıştı, sağ olun yine de.

Yok, sadece ben kullanıyorum. Attığım ekran görüntüsü, Laptop üzerinden giriş yapmaya çalıştığımdaki ekrana ait. Telefondan da giriş yapmayı denediğimde aynı hatayı alıyorum fakat mobil veri ile giriş yapınca sorun olmuyor.
Bunu bir arkadaşım yaşamıştı, modemi sıfırlamayı denedin mi?

Selamlar, Papara'ya giriş yapmaya çalıştığımda fotoğraftaki hatayı alıyorum. Müşteri hizmetleriyle görüştüm fakat yardımcı olamadılar ve internet sağlayıcımla iletişime geçmemi tavsiye ettiler. Oraya destek talebi oluşturdum, yanıt gelene kadar bir de buraya danışayım dedim. Çözüm odaklı öneriniz var mı? Şimdiden teşekkür ederim.
Kendi mobil veriniz veya annenizin mobil verisi ile girmeyi denediniz mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı