Papara İyi Mi?

Gollum

Hectopat
Katılım
23 Kasım 2019
Mesajlar
182
Çözümler
1
Çoğu kişi papara iyi demiş fakat iyi tarafları hangisi acaba? Paparada çok kart da var hangisini seçsem bilemedim. Bir de ininal ekstre vermediği için amazondan yaptığım alışverişte 50 liram çöpe gitti, paparada böyle bir sorun var mı ekstre vermemek gibi?
 
İninal her ay para alıyor kaç tl tam bilmiyorum ama papara o yönden iyi en azından her ay para kesmiyor. ekstre olayını bilmiyorum ben sadece oyun içi harcamalar için kullanıyorum
 
Papara'dan alışveriş yapınca mobil uygulamada alışveriş yaptığın tarih, saat, yer ve tutar gözüküyor. Önerim black card almandır. Hem adına özel hem de bankamatikten para çekme özelliği var. Netflix ve Spotify'da 10TL'ye kadar Ödediğin ücretin yarısını sana iade ediyor.
Kısaca papara en iyisi denebilir.
 
Papara Black Card gerçekten iyi bir kart yalnız söylemekte fayda var. Bu kartta para göndermek,almak gibi işlemler sadece Papara kullanıcıları arasında gerçekleşebiliyor ön ödemeli bir kart olduğu için IBAN yok. Ayriyeten başka birisinin telefon numarasına bakiye atabiliyorsunuz sadece. Geri kalan her şeyi harika müşteri hizmetleri cidden ilgili. Ama kötü olan tek yanı AGT KURYE. Dünyanın en berbat dağıtım şirketine kaç gün dayanabilirsen o kadar iyi ben 3 kez şikayet kaydı oluşturdum 1 ay önce ellerine ulaşan kartımı ancak evime getirdiler. Ayriyeten ayda 5 kere 500 liradan fazla para atarsan attığın miktarın %1'lik kısmını keser günlük 2500 TL para çekebilirsin her 24 saatte bir yenileniyor. Benim ayriyeten bir banka kartım var bu kartı alışveriş yapmak için ve kötü gün parasını koymak için kullanıyorum ve günlük hayatta cidden iş görüyor temassız ödeme vesaire.
 
Ben Black Card kullanıyorum gayet memnunum. Artı olarak artısı da fazla. Mesela Netflix, Spotify, YouTube ve eczaneler de %50 Cash Back kampanyası var. Netflix, Spotify ve YouTube uygulamarının hepsinden ayda en fazla 10 TL kazanabiliyorsunuz. Gayet iyi bir rakam. Geçen gün eczaneden 50 TL'ye maske aldım 25 TL'yi iade etti. Eczanelerden ise aylık 25 TL kazanılıyor en fazla. ininal gibi para yatırırken ve aylık ücret almaması gibi artıları da var. Yalnız çalıştıkları firma olan AGT Kurye berbat. 20 günde anca teslim ettiler.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı