Papara kargo süreci

Squu

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. 1-2 saat once Black Card siparişimi verdim. Kargo surecinde firmadan bana iletilen takip numarasi ile ben istedigim gun teslimatini saglayabiliyor muyum? Ve kart kurye ile elime geldikten sonra verdigim imza ile hesabim sozlesmeli oluyor mu? Sorulari cevaplarsaniz iyi olur herkese iyi aksamlar dilerim.

18 yaş üstündeyseniz sözleşmeli olur yani ayarlanıyor diye biliyorum hocam bana 3 ayda geldi kart.

18 altindayim ben sozlesmeli olur mu yine de.

Sözleşmeli olmaz ama benimki de sözleşmeli değil bütün özellikleri kullanabiliyorum bir sorun yaşamadım.

Papara Black Card'ıda Lite kartlar gibi yaptılar diye biliyorum, hesabınız onaylıysa sözleşmeli gelir zaten.

Para gonderemiyorum hocam mesela. IBAN'dan para alamiyorum.

Para başka bir Papara'ya yollanıyor ama bir banka kartına yolayamazsın yani bir taktiği vardı diye hatrlıyorum hocam ama banka hesabı kullanarak.

Papara Black Card'ıda Lite kartlar gibi yaptılar diye biliyorum, hesabınız onaylıysa sözleşmeli gelir zaten.
suanda onayli. kart elime gectikten sonra sozlesmeliye donecegi kesin mi? net bi cevap verir misiniz lutfen

Şu anda onayli. Kart elime gectikten sonra sozlesmeliye donecegi kesin mi? Net bir cevap verir misiniz lutfen.

İbana para yollayamazsın ya da alamazsın diye biliyorum 18 yaş altı için.

Para başka bir Papara'ya yollanıyor ama bir banka kartına yolayamazsın yani bir taktiği vardı diye hatrlıyorum hocam ama banka hesabı kullanarak.

Onayli hesabim şu an baska bankaya gondermeye ihtiyac duymuyorum zaten fakat Papara arasinda da gonderemiyorjm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…