Papara kargo süreci

• Konuyu başlatan Squu
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 39
  • Görüntüleme 1.119
Merhaba arkadaşlar. 1-2 saat once Black Card siparişimi verdim. Kargo surecinde firmadan bana iletilen takip numarasi ile ben istedigim gun teslimatini saglayabiliyor muyum?

Hayırlı olsun. İstediğin teslimat durumu, kargo firmana bağlı ve Papara, bölgesel olarak birden fazla kargo firmasıyla çalışabiliyor bu yüzden net bir şey demek zor olabilir. Mail hesabına kargo takip bağlantın geldikten sonra o ekrandan bakabilir ya da ilgili kurye firmasını arayıp talepte bulunabilirsiniz.

18 altindayim ben sozlesmeli olur mu yine de.

18 yaş altı olduğunuz için sizden önce velinizin sözleşmeli hesaba geçiş yapması gerekiyor. Veliniz sözleşmeli hesaba geçtikten sonra sizde fotoğraflı yeni kimlik kartınızla beraber NFC destekli bir cihaz üzerinden Papara hesabınıza giriş yapıp Hesabım > Sözleşmeli Hesaba Geç kısmındaki adımları tamamlayarak sözleşmeli hesaba geçiş yapabiliyorsunuz.

Hayırlı olsun. İstediğin teslimat durumu, kargo firmana bağlı ve Papara, bölgesel olarak birden fazla kargo firmasıyla çalışabiliyor bu yüzden net bir şey demek zor olabilir. Mail hesabına kargo takip bağlantın geldikten sonra o ekrandan bakabilir ya da ilgili kurye firmasını arayıp talepte bulunabilirsiniz.

18 yaş altı olduğunuz için sizden önce velinizin sözleşmeli hesaba geçiş yapması gerekiyor. Veliniz sözleşmeli hesaba geçtikten sonra sizde fotoğraflı yeni kimlik kartınızla beraber NFC destekli bir cihaz üzerinden Papara hesabınıza giriş yapıp hesabım > sözleşmeli hesaba geç kısmındaki adımları tamamlayarak sözleşmeli hesaba geçiş yapabiliyorsunuz.

Velim nasıl gececek acaba sozlesmeli hesaba. Tam olarak ne yapmam gerekiyor anlatir misiniz kisa bir ozet geçerek.

Velim nasıl gececek acaba sozlesmeli hesaba. Tam olarak ne yapmam gerekiyor anlatir misiniz kisa bir ozet geçerek.

Velin, Papara hesabını açıktan sonra hesap onaylama aşamasında hesabını NFC ile onaylarsa sözleşmeli olabilir. Hesabını NFC kullanmadan onaylarsa Papara kart isteyerek sözleşmeli hesaba geçiş yapabilir.

Velin, Papara hesabını açıktan sonra hesap onaylama aşamasında hesabını NFC ile onaylarsa sözleşmeli olabilir. Hesabını NFC kullanmadan onaylarsa Papara kart isteyerek sözleşmeli hesaba geçiş yapabilir.
velim benim papara hesabima erişim saglayabilir mi? harcamalarimi gorebilir mi? veya velimin hesabini sozlesmeli yaptiktan sonra benimkide sozlesmeli olunca velimin telefonundan uygulamayi silebilir miyim?

Velim benim Papara hesabima erişim saglayabilir mi? Harcamalarimi gorebilir mi? Veya velimin hesabını sozlesmeli yaptiktan sonra benimki de sozlesmeli olunca velimin telefonundan uygulamayi silebilir miyim?

Hesabına erişim sağlamaktan kastın kartını ve harcamalarını yönetebilmekse bunun için senin Papara Edu kartı kullanıyor olman gerekli. Onun dışında 18 yaş altı olduğun için Edu kart kullanımından bağımsız olarak velin hesap bakiyeni ve harcamalarını görebilir fakat kartını ve harcamalarını yönetemez. Bunun görünürlüğü çok büyütülecek bir olay değil aslında, çünkü velinin kendi uygulamasından Papara EDU bölümüne girmesi ve oradan bakması gerekli.

Evet, veliniz sözleşmeli olduktan sonra uygulamayı kullanmak istemezse silebilir. Bu, herhangi bir sorun teşkil etmez.

Hesabına erişim sağlamaktan kastın kartını ve harcamalarını yönetebilmekse bunun için senin Papara edu kartı kullanıyor olman gerekli. Onun dışında 18 yaş altı olduğun için edu kart kullanımından bağımsız olarak velin hesap bakiyeni ve harcamalarını görebilir fakat kartını ve harcamalarını yönetemez. Bunun görünürlüğü çok büyütülecek bir olay değil aslında, çünkü velinin kendi uygulamasından Papara edu bölümüne girmesi ve oradan bakması gerekli.

Evet, veliniz sözleşmeli olduktan sonra uygulamayı kullanmak istemezse silebilir. Bu, herhangi bir sorun teşkil etmez.

Velimi sozlesmeli yapmak icin su adimlari mi izlemem gerekiyor. Yanlisim varsa düzeltin lutfen.
1-kart elime ulastiktan sonra kendi hesabimda aktive etmek.
2-velime SMS ile onay gondermek.
3- velime Papara hesabi acip kimligiyle NFC kullanarak onaylamak.
4- sonrasinda ise velim kullanmayacagi icin uygulamayi silmek.
Adimlar dogru mu?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı