bahadırzd Hectopat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 260 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2023 #11 Squu dedi: suanda onayli. kart elime gectikten sonra sozlesmeliye donecegi kesin mi? net bi cevap verir misiniz lutfen Genişletmek için tıkla... Kartı temin etmek için onaylı olmanız lazım yani sözleşme konusunda sıkıntı çıkmaz ancak Papara Black Card diye bir şey kaldı mı ondan emin değilim.
Squu dedi: suanda onayli. kart elime gectikten sonra sozlesmeliye donecegi kesin mi? net bi cevap verir misiniz lutfen Genişletmek için tıkla... Kartı temin etmek için onaylı olmanız lazım yani sözleşme konusunda sıkıntı çıkmaz ancak Papara Black Card diye bir şey kaldı mı ondan emin değilim.
Hera092 Decapat Katılım 27 Ağustos 2023 Mesajlar 717 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2023 #12 Squu dedi: Onayli hesabim şu an baska bankaya gondermeye ihtiyac duymuyorum zaten fakat Papara arasinda da gonderemiyorjm. Genişletmek için tıkla... Hocam Papara arasında para transferi yapabilirsiniz ben yapabiliyorum yollama ve para almak için.
Squu dedi: Onayli hesabim şu an baska bankaya gondermeye ihtiyac duymuyorum zaten fakat Papara arasinda da gonderemiyorjm. Genişletmek için tıkla... Hocam Papara arasında para transferi yapabilirsiniz ben yapabiliyorum yollama ve para almak için.
Squu Hectopat Katılım 16 Mart 2022 Mesajlar 1.372 19 Ekim 2023 #13 Hera092 dedi: İbana para yollayamazsın ya da alamazsın diye biliyorum 18 yaş altı için. Genişletmek için tıkla... papara icerisinde gondersem yeterli benim icin bahadırzd dedi: Kartı temin etmek için onaylı olmanız lazım yani sözleşme konusunda sıkıntı çıkmaz ancak Papara Black Card diye bir şey kaldı mı ondan emin değilim. Genişletmek için tıkla... karti siparis ettim umarim sozlesmeliye gecer
Hera092 dedi: İbana para yollayamazsın ya da alamazsın diye biliyorum 18 yaş altı için. Genişletmek için tıkla... papara icerisinde gondersem yeterli benim icin bahadırzd dedi: Kartı temin etmek için onaylı olmanız lazım yani sözleşme konusunda sıkıntı çıkmaz ancak Papara Black Card diye bir şey kaldı mı ondan emin değilim. Genişletmek için tıkla... karti siparis ettim umarim sozlesmeliye gecer
Hera092 Decapat Katılım 27 Ağustos 2023 Mesajlar 717 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2023 #14 Squu dedi: Papara icerisinde gondersem yeterli benim icin. Karti sipariş ettim umarim sozlesmeliye gecer. Genişletmek için tıkla... Tamamdır o zaman sorun yok sözleşmeli karta döner sizinki.
Squu dedi: Papara icerisinde gondersem yeterli benim icin. Karti sipariş ettim umarim sozlesmeliye gecer. Genişletmek için tıkla... Tamamdır o zaman sorun yok sözleşmeli karta döner sizinki.
Squu Hectopat Katılım 16 Mart 2022 Mesajlar 1.372 19 Ekim 2023 #15 bahadırzd dedi: Papara Black Card'ıda Lite kartlar gibi yaptılar diye biliyorum, hesabınız onaylıysa sözleşmeli gelir zaten. Genişletmek için tıkla... Anladim hocam teşekkürler. Karti teslim aldiktan sknra ne kadar surs icinde sozlesmeliye gecer bir bilginiz var mi acaba?
bahadırzd dedi: Papara Black Card'ıda Lite kartlar gibi yaptılar diye biliyorum, hesabınız onaylıysa sözleşmeli gelir zaten. Genişletmek için tıkla... Anladim hocam teşekkürler. Karti teslim aldiktan sknra ne kadar surs icinde sozlesmeliye gecer bir bilginiz var mi acaba?
Hera092 Decapat Katılım 27 Ağustos 2023 Mesajlar 717 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2023 #16 Squu dedi: Anladim hocam teşekkürler. Karti teslim aldiktan sknra ne kadar surs icinde sozlesmeliye gecer bir bilginiz var mi acaba? Genişletmek için tıkla... Vallahi hocam hiç bilmiyorum direk alınca geçer herhalde benimki de onaylıydı sözleşmeli olmuş.
Squu dedi: Anladim hocam teşekkürler. Karti teslim aldiktan sknra ne kadar surs icinde sozlesmeliye gecer bir bilginiz var mi acaba? Genişletmek için tıkla... Vallahi hocam hiç bilmiyorum direk alınca geçer herhalde benimki de onaylıydı sözleşmeli olmuş.
Squu Hectopat Katılım 16 Mart 2022 Mesajlar 1.372 19 Ekim 2023 #17 Hera092 dedi: Vallahi hocam hiç bilmiyorum direk alınca geçer herhalde benimki de onaylıydı sözleşmeli olmuş. Genişletmek için tıkla... Anladim hocam teşekkür ederim. 18 alti oldugum icin Papara bir sorun cikarmaz degil mi? Eminiz sozlesmeli olacagindan. 13 yasindaki kuzenimin bile hesabi sozlesmeli.
Hera092 dedi: Vallahi hocam hiç bilmiyorum direk alınca geçer herhalde benimki de onaylıydı sözleşmeli olmuş. Genişletmek için tıkla... Anladim hocam teşekkür ederim. 18 alti oldugum icin Papara bir sorun cikarmaz degil mi? Eminiz sozlesmeli olacagindan. 13 yasindaki kuzenimin bile hesabi sozlesmeli.
Hera092 Decapat Katılım 27 Ağustos 2023 Mesajlar 717 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2023 #18 Squu dedi: Anladim hocam teşekkür ederim. 18 alti oldugum icin Papara bir sorun cikarmaz degil mi? Eminiz sozlesmeli olacagindan. 13 yasindaki kuzenimin bile hesabi sozlesmeli. Genişletmek için tıkla... Sorun çıkmaz hocam büyük ihtimal kart elinze geçinde sözleşmeli olur zaten.
Squu dedi: Anladim hocam teşekkür ederim. 18 alti oldugum icin Papara bir sorun cikarmaz degil mi? Eminiz sozlesmeli olacagindan. 13 yasindaki kuzenimin bile hesabi sozlesmeli. Genişletmek için tıkla... Sorun çıkmaz hocam büyük ihtimal kart elinze geçinde sözleşmeli olur zaten.
Murqin Hectopat Katılım 7 Kasım 2019 Mesajlar 245 Çözümler 5 Yer Manhattan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Ekim 2023 #19 Benim kart aldığım zaman aktive etme meseleleri vardı, şu anki işleyişten anlamıyorum. Geçer büyük ihtimal kart aktive olduktan sonra.
Benim kart aldığım zaman aktive etme meseleleri vardı, şu anki işleyişten anlamıyorum. Geçer büyük ihtimal kart aktive olduktan sonra.
Squu Hectopat Katılım 16 Mart 2022 Mesajlar 1.372 19 Ekim 2023 #20 Hera092 dedi: Sorun çıkmaz hocam büyük ihtimal kart elinze geçinde sözleşmeli olur zaten. Genişletmek için tıkla... Murqin dedi: Benim kart aldığım zaman aktive etme meseleleri vardı, şu anki işleyişten anlamıyorum. Geçer büyük ihtimal kart aktive olduktan sonra. Genişletmek için tıkla... Ayri ayri teşekkür ediyorum ilgilendiginiz icin..
Hera092 dedi: Sorun çıkmaz hocam büyük ihtimal kart elinze geçinde sözleşmeli olur zaten. Genişletmek için tıkla... Murqin dedi: Benim kart aldığım zaman aktive etme meseleleri vardı, şu anki işleyişten anlamıyorum. Geçer büyük ihtimal kart aktive olduktan sonra. Genişletmek için tıkla... Ayri ayri teşekkür ediyorum ilgilendiginiz icin..