Papara kargo süreci

suanda onayli. kart elime gectikten sonra sozlesmeliye donecegi kesin mi? net bi cevap verir misiniz lutfen
Kartı temin etmek için onaylı olmanız lazım yani sözleşme konusunda sıkıntı çıkmaz ancak Papara Black Card diye bir şey kaldı mı ondan emin değilim.

Onayli hesabim şu an baska bankaya gondermeye ihtiyac duymuyorum zaten fakat Papara arasinda da gonderemiyorjm.

Hocam Papara arasında para transferi yapabilirsiniz ben yapabiliyorum yollama ve para almak için.

Papara Black Card'ıda Lite kartlar gibi yaptılar diye biliyorum, hesabınız onaylıysa sözleşmeli gelir zaten.

Anladim hocam teşekkürler. Karti teslim aldiktan sknra ne kadar surs icinde sozlesmeliye gecer bir bilginiz var mi acaba?

Anladim hocam teşekkürler. Karti teslim aldiktan sknra ne kadar surs icinde sozlesmeliye gecer bir bilginiz var mi acaba?

Vallahi hocam hiç bilmiyorum direk alınca geçer herhalde benimki de onaylıydı sözleşmeli olmuş.

Vallahi hocam hiç bilmiyorum direk alınca geçer herhalde benimki de onaylıydı sözleşmeli olmuş.

Anladim hocam teşekkür ederim. 18 alti oldugum icin Papara bir sorun cikarmaz degil mi? Eminiz sozlesmeli olacagindan. 13 yasindaki kuzenimin bile hesabi sozlesmeli.

Anladim hocam teşekkür ederim. 18 alti oldugum icin Papara bir sorun cikarmaz degil mi? Eminiz sozlesmeli olacagindan. 13 yasindaki kuzenimin bile hesabi sozlesmeli.

Sorun çıkmaz hocam büyük ihtimal kart elinze geçinde sözleşmeli olur zaten.

Benim kart aldığım zaman aktive etme meseleleri vardı, şu anki işleyişten anlamıyorum. Geçer büyük ihtimal kart aktive olduktan sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…