Papara kargo süreci

suanda onayli. kart elime gectikten sonra sozlesmeliye donecegi kesin mi? net bi cevap verir misiniz lutfen
Evet, ayrıca sözleşmeliye geçmesi 1-2 günü bulabilir sanırım elle yapıyorlar işlemi.

velimin onaylamasi gerekmiyor mu? 18 yas altindayim
Bana gerekmemişti, kartımı uygulamadan aktif ettim.Bu arada hesabımı 2-3 yıl önce açmıştım açtığım zamanlar Veli izni gibi saçmalıklar yoktu, aynı şekilde olur mu sizde de bilmiyorum.

Bana gerekmemişti, kartımı uygulamadan aktif ettim.Bu arada hesabımı 2-3 yıl önce açmıştım açtığım zamanlar Veli izni gibi saçmalıklar yoktu, aynı şekilde olur mu sizde de bilmiyorum.
suanda yasa degismis durumda eskisi gibi degil sanirim

Papara kartınız, kendiniz kullanmak istiyorsanız isteğe bağlı olarak alabilirsiniz. Sizin kart almanız sözleşmeliye geçebilmeniz için bir zorunluluk değil.
  1. Papara hesabınıza velinizi tanımlamalısınız. (bunu uygulamada ana ekrandan ya da kart siparişi verirken görürsünüz zaten)
  2. Velinize bir Papara hesabı açmalısınız.
  3. Velinizin, kendi hesabını onaylamalı.
    • Veliniz hesabını NFC ile onaylarsa kartsız bir şekilde sözleşmeli hesaba geçiş yapabilir.
    • Veliniz hesabını NFC yerine normal bir şekilde onaylarsa sözleşmeli geçmesi için uygulamadan veya papara.com üzerinden kart başvurusunda bulunmalı.
  4. Veliniz, kendi hesabından size Papara kullanımınız için onay vermeli.

Veliniz sözleşmeli olduktan sonra;
  • Fotoğraflı kimlik yeni kartınızla beraber NFC destekli bir cihaz üzerinden kendi hesabınıza giriş yapın.
  • Sağ üstteki bölümden Hesabım > Sözleşmeli Hesaba Geç seçeneğindeki gelen adımları tamamlayın, ardından sizde sözleşmeli olursunuz.

veli tanimlayamiyorum hocam

Veli tanimlayamiyorum hocam.

Mail veya telefon yoluyla desteğe danışın o halde. Veli eklemeye çalışırken bir sorunla karşılaşıyorsanız çözerler.

18 yaş altıyım ve hesabım sözleşmeli Papara önceden veli onaysız kart veriyordu ve sözleşmeli oluyordu otomatik bu da değişmiş demek ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…