Papara kart ATM yatırma limiti

Onur Haha Atan

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, Papara kartıma son zamanlarda çok para yatırdım son yatırdığımda ise kalan yatırma limitiniz 8 TL gibi bir şey dedi. Halbuki uygulamadan bakınca 9 bin küsur yatırma limiti kaldığını gösteriyor ki gerçekden de limit var galiba. Çünkü 10 TL yatırmaya çalıştığımda paramı geri verdi bu limit neyin limiti acaba? Nasıl kaldırabilirim?

Aylık limit 500 lira. 500 lira sonrasında %1 komisyon+1TL istiyor o yüzden olmamıştır.
Atm ye 1 lira nasıl sokayım hocam direk 10 lirayı yatırırken 9 lira olarak yansıtması gerekmiyormu ? Direk paramı kabul etmedi.
Havale yaptır tanıdığın birine.
Ben sorunun ne olduğunu anlasam daha iyi. Bildiğim kadarıyla paparada limit yoktu çünkü.

ATM'ye 1 lira nasıl sokayım hocam direk 10 lirayı yatırırken 9 lira olarak yansıtması gerekmiyor mu? Direk paramı kabul etmedi.

Ben sorunun ne olduğunu anlasam daha iyi. Bildiğim kadarıyla Papara'da limit yoktu çünkü.

Aylık 500 TL mi 750 TL mi ne para yatırma limiti var. Yukarıda arkadaşın belirttiğinden anladığım kadarıyla bu limiti aştıktan sonra ne kadar yatırıyorsan onun %1'i ve 1 TL alıyor senden.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı