A aynştaynX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 1.820 Makaleler 1 Çözümler 9 3 Ocak 2021 #11 Ben bu sabah yaptım 2 DK içerisinde hesaba geçti. Bir şeyi yanlış yapmış olabilir misin?
Linics Hectopat Katılım 5 Kasım 2020 Mesajlar 551 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2021 #12 Papara garanti ibanına attım. 87546 dedi: Garanti hesabı sizin adınıza değil mi? Genişletmek için tıkla... Hayır babamın adına.
Papara garanti ibanına attım. 87546 dedi: Garanti hesabı sizin adınıza değil mi? Genişletmek için tıkla... Hayır babamın adına.
A aynştaynX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 1.820 Makaleler 1 Çözümler 9 3 Ocak 2021 #13 Linics dedi: Papara garanti ibanına attım. Hayır babamın adına. Genişletmek için tıkla... Kendi adına olacak yazıyor orada kocaman
Linics dedi: Papara garanti ibanına attım. Hayır babamın adına. Genişletmek için tıkla... Kendi adına olacak yazıyor orada kocaman
Tortue Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2018 Mesajlar 6.140 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer İstanbul 3 Ocak 2021 #14 Linics dedi: Hayır babamın adına. Genişletmek için tıkla... O halde Havale işlemi gerçekleşmez. Banka ve Papara bilgileri eş olması gerekmektedir. Papara ile iletişime geçip durumu izah edin, iade edeceklerdir ya da bir süre sonra otomatik iade gerçekleşecektir.
Linics dedi: Hayır babamın adına. Genişletmek için tıkla... O halde Havale işlemi gerçekleşmez. Banka ve Papara bilgileri eş olması gerekmektedir. Papara ile iletişime geçip durumu izah edin, iade edeceklerdir ya da bir süre sonra otomatik iade gerçekleşecektir.
L lkm13_688 Hectopat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 1.719 Makaleler 1 Çözümler 6 3 Ocak 2021 #15 Linics dedi: Papara garanti ibanına attım. Hayır babamın adına. Genişletmek için tıkla... O zaman olmaz. Kendi adınıza kayıtlı olan hesaptan yapabiliyorsunuz sadece.
Linics dedi: Papara garanti ibanına attım. Hayır babamın adına. Genişletmek için tıkla... O zaman olmaz. Kendi adınıza kayıtlı olan hesaptan yapabiliyorsunuz sadece.
ismailabi Hectopat Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 236 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Ocak 2021 #16 Linics dedi: Papara garanti ibanına attım. Hayır babamın adına. Genişletmek için tıkla... Hocam olmaz o zaman.İade istemeniz lazım.Farklı bir kişinin hesabından havale yapamıyorsunuz.Bende mağdur oldum bu konuda.
Linics dedi: Papara garanti ibanına attım. Hayır babamın adına. Genişletmek için tıkla... Hocam olmaz o zaman.İade istemeniz lazım.Farklı bir kişinin hesabından havale yapamıyorsunuz.Bende mağdur oldum bu konuda.
Linics Hectopat Katılım 5 Kasım 2020 Mesajlar 551 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2021 #17 aynştaynX dedi: Kendi adına olacak yazıyor orada kocaman Genişletmek için tıkla... O benim hatam oldu ilk defa kullanıyorumda. Peki nasıl geri ödeme alacağım.
aynştaynX dedi: Kendi adına olacak yazıyor orada kocaman Genişletmek için tıkla... O benim hatam oldu ilk defa kullanıyorumda. Peki nasıl geri ödeme alacağım.
A aynştaynX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 1.820 Makaleler 1 Çözümler 9 3 Ocak 2021 #18 Linics dedi: O benim hatam oldu ilk defa kullanıyorumda. Genişletmek için tıkla... İade isteyin ozaman.
Linics dedi: O benim hatam oldu ilk defa kullanıyorumda. Genişletmek için tıkla... İade isteyin ozaman.
Tortue Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2018 Mesajlar 6.140 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer İstanbul 3 Ocak 2021 #19 Linics dedi: O benim hatam oldu ilk defa kullanıyorum da. Peki nasıl geri ödeme alacağım. Genişletmek için tıkla... Papara ile iletişime geçip durumu izah edin, iade edeceklerdir ya da bir süre sonra otomatik iade gerçekleşecektir.
Linics dedi: O benim hatam oldu ilk defa kullanıyorum da. Peki nasıl geri ödeme alacağım. Genişletmek için tıkla... Papara ile iletişime geçip durumu izah edin, iade edeceklerdir ya da bir süre sonra otomatik iade gerçekleşecektir.
Linics Hectopat Katılım 5 Kasım 2020 Mesajlar 551 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2021 #20 Peki teşekkür ederim