Papara kart ile yapılan alışverişte sorun çıkar mı?

otantikçocuk32

Hectopat
Katılım
20 Kasım 2019
Mesajlar
1.321
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar bugün Valorant'ta arkadaşıma yağmaci bıçaklı hesabimi sattım. O bana Papara'dan parayı attı bende ona şifremi attım şu an o memnun hesapta ancak benim kafamda sorular var. Bu arkadaş Papara'yi hackleyip falan bana hapis cezası yaptıracak şeyler yapabilir mi? Ben de daha deminden Papara'yla 70 TL Steam kodu aldım. Yani başıma bir şey gelir mi ondan korkuyorum.
 
Arkadaşlar bugün Valorant'ta arkadaşıma yagmaci bıçaklı hesabimi sattım. O bana Papara'dan parayı attı bende ona şifremi attım şu an o memnun hesapta ancak benim kafamda sorular var. Bu arkadaş Papara'yi hackleyip falan bana hapis cezası yaptıracak şeyler yapabilir mi? Ben de daha deminden Papara'yla 70 TL Steam kodu aldım. Yani başıma bir şey gelir mi ondan korkuyorum.

Yapamaz. Ön ödemeli bir kart Papara. Para yüklemeden harcama yapamazsın.
 
Yapamaz. Ön ödemeli bir kart Papara. Para yüklemeden harcama yapamazsın.

Yok dostum hiçbir şey olmaz kafan rahat olsun. Yine de aklında bulunsun bir daha böyle bir şey yaparken ekran kayıdı falan al.

Hayır korkmanıza gerek yok öyle bir şey yapamaz.

Para attığın için seni hackleyip hapis cezası yaptıracak şeyler yapabileceğini düşünmen biraz ütopik olmuş. Şifreni atsan bile Papara şifresi harf içermiyor diye biliyorum. Sadece sayılardan oluşuyor.

Hocam bu arkadaşınız nasıl Papara'yı hacklesin? Papara, diğer bankalar gibi bir banka. Arkadaşınızın sizin hesabınıza herhangi bir şekilde erişimi yoksa paranızı harcayamaz. Korkmanıza gerek yok yani.

Sakın bulaşma IP adresinden evini bulup seni kesip ateşte kızartcaklar. (!)

Teşekkür ederim içim çok rahatladi. Peki şey derse bu adam beni dolandırdı derse ne olur?
 

Geri
Yukarı