Papara kart kayboldu

Burak İncehasan

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Geçen günlerde marketten alışveriş yapıp dönerken kartı düşürmüşüm, bir daha bulamadım, şimdi ne yapmalıyım? Kartı iptal edip yenisi mi istemeliyim? Herhangi bir cezai işlem uygulanır mı? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçen günlerde marketten alışveriş yapıp dönerken kartı düşürmüşüm, bir daha bulamadım, şimdi ne yapmalıyım? Kartı iptal edip yenisi mi istemeliyim? Herhangi bir cezai işlem uygulanır mı? Teşekkürler.
Yaşayanlar var, ben kırdığımda vs.. Sorun olmaz ceza yemezsin her insan kaybeder sonuçta :D iptal et yenisini iste dostum.

Harcama var mı diye kontrol edin yoksa sıkıntı yok. Kartı iptal edin yenisini isteyin en fazla yeni kartın ücretini ödemeniz gerekir.

Ben 4 kere yeni istedim herhangi bir ücret ödemedim.

Bende düşürdüm müşteri hizmetlerini aradım kartı iptal edip yenisini sipariş etmemi söylediler ve ettim.

Bu tarz olaylarda ceza vermezler hatta bu durumu fark ettiğiniz anda kartı iptal edip onlarla iletişime geçmenizi isterler. Kartı iptal edip yenisini isteyebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı