Papara kart mı Tosla kart mı?

Eski bir Tosla kullanıcısı olarak söylüyorum ki kesinlikle Papara tercih edilmeli. Tosla'daki kampanyalar, para gönderim-alım, müşteri hizmetleri yavaşlığı, daha vesaire şeyler. Papara ile kıyasladığımızda gerçekten aralarında büyük bir fark var. Tosla Akbank'ın yan kuruluşu olmasına rağmen halen çok yetersiz bir altyapısı var. Para gönderiminde göndereceğiniz kişinin de Tosla kullanması gerekiyor fakat Papara'da (kurumsal hariç) bütün bankalara para atabiliyoruz. O yüzden tercihim her zaman Papara.

Yeni gelen özellik ile banka hesabından para yükleyebiliyoruz Papara karta.

Banka hesabı derken banka kartı mı yoksa yine havale/eft ile mi?
 
Eski bir Tosla kullanıcısı olarak söylüyorum ki kesinlikle Papara tercih edilmeli. Tosla'da ki kampanyalar, para gönderim-alım, müşteri hizmetleri yavaşlığı, daha vesaire şeyler. Papara ile kıyasladığımızda gerçekten aralarında büyük bir fark var. Tosla Akbank'ın yan kuruluşu olmasına rağmen halen çok yetersiz bir altyapısı var. Para gönderiminde göndereceğiniz kişinin de Tosla kullanması gerekiyor fakat Papara'da (kurumsal hariç) bütün bankalara para atabiliyoruz. O yüzden tercihim her zaman Papara.


Yeni gelen özellik ile banka hesabından para yükleyebiliyoruz Papara karta.

Hocam peki Tosla dışında Papara'dan daha fazla tavsiye ettiğiniz bir kart var mıdır? Gündelik alışveriş amaçlı bi kart.
 
Hocam yani söyleyeceğim birçok banka var ama komisyon önemli değil diyorsan param önerebilirim. Yani komisyon dediğim ATM işlemleri bir tek PTT atmlerinden komisyon kesmiyor. Aylık ücret vs. yok. İster Ödeme Al, İster Ödeme Yap! - Param.com.tr

Neden param? Daha önceden hiç duymamıştım (çok ta araştırdığımı söyleyemem tabi)

Zırt pırt atmden para çekmiyorum zaten, avantajı fazlaysa sıkıntı olmaz.
 

Geri
Yukarı