B Burak6665 Hectopat Katılım 12 Mart 2022 Mesajlar 241 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2023 #1 Arkadaşlar sipariş etmeyi biliyorum ama evime gelmesini istemiyorum. Marketlerden alabilir miyiz Papara kartını bilen var mı?
Arkadaşlar sipariş etmeyi biliyorum ama evime gelmesini istemiyorum. Marketlerden alabilir miyiz Papara kartını bilen var mı?
Qwerty10 Hectopat Katılım 22 Haziran 2022 Mesajlar 1.615 Çözümler 15 18 Ocak 2023 #11 Paparadan başvurarak black kart daha iyi ve beleş bence black kart al. Artı 0 Eksi
V6lhost Decapat Katılım 17 Ocak 2023 Mesajlar 319 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2023 #12 dursunn dedi: Nasıl yani önceden alınan Lite kartlardamı kullanılımayacak artık. Genişletmek için tıkla... Pek fazla bilgim yok ama sanırım önceden alınıp aktive edilen Lite kartlar kullanılmaya devam edilebilecek. Artı 0 Eksi
dursunn dedi: Nasıl yani önceden alınan Lite kartlardamı kullanılımayacak artık. Genişletmek için tıkla... Pek fazla bilgim yok ama sanırım önceden alınıp aktive edilen Lite kartlar kullanılmaya devam edilebilecek.
Chronal10 Femtopat Katılım 28 Ekim 2022 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2023 #13 Bizim kantinde edu Card satıyorlardı ama ben bedavaya almıştım belki sizin okulunuzda da vardır. Artı 0 Eksi
V6lhost Decapat Katılım 17 Ocak 2023 Mesajlar 319 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2023 #14 Qwerty10 dedi: Papara'dan başvurarak Black kart daha iyi ve beleş bence Black kart al. Genişletmek için tıkla... Son gelen güncelleme ile kargo parası almaya başladılar galiba. Artı 0 Eksi
Qwerty10 dedi: Papara'dan başvurarak Black kart daha iyi ve beleş bence Black kart al. Genişletmek için tıkla... Son gelen güncelleme ile kargo parası almaya başladılar galiba.
yigitbil1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2020 Mesajlar 1.806 Çözümler 9 Yer İstanbul 18 Ocak 2023 #15 Burak6665 dedi: Arkadaşlar sipariş etmeyi biliyorum ama evime gelmesini istemiyorum. Marketlerden alabilir miyiz Papara kartını bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Bir arkadaşının adresini teslim adresi olarak verebilirsin. Artı 0 Eksi
Burak6665 dedi: Arkadaşlar sipariş etmeyi biliyorum ama evime gelmesini istemiyorum. Marketlerden alabilir miyiz Papara kartını bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Bir arkadaşının adresini teslim adresi olarak verebilirsin.
Captain Rex Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.641 Çözümler 8 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2023 #16 Benim bildiğim kadarıyla CarrefourSA marketlerinde Lite kart satılıyor ancak Black kartı sipariş etmeden alamazsın çünkü sana özel kart basılıyor. Artı 0 Eksi
Benim bildiğim kadarıyla CarrefourSA marketlerinde Lite kart satılıyor ancak Black kartı sipariş etmeden alamazsın çünkü sana özel kart basılıyor.
KS KS B Burak6665 Hectopat Katılım 12 Mart 2022 Mesajlar 241 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2023 #17 Captain Rex dedi: Benim bildiğim kadarıyla CarrefourSA marketlerinde Lite kart satılıyor ancak Black kartı sipariş etmeden alamazsın çünkü sana özel kart basılıyor. Genişletmek için tıkla... Lite ile black kart arasındaki fark nedir hocam? Artı 0 Eksi
Captain Rex dedi: Benim bildiğim kadarıyla CarrefourSA marketlerinde Lite kart satılıyor ancak Black kartı sipariş etmeden alamazsın çünkü sana özel kart basılıyor. Genişletmek için tıkla... Lite ile black kart arasındaki fark nedir hocam?
V6lhost Decapat Katılım 17 Ocak 2023 Mesajlar 319 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2023 #18 Burak6665 dedi: Lite ile Black kart arasındaki fark nedir hocam? Genişletmek için tıkla... Hocam Lite Card alsanız da aktive edebileceğinizi sanmıyorum çünkü Lite Card aktive etme menüsü uygulamadan kalkmış. Artı 0 Eksi
Burak6665 dedi: Lite ile Black kart arasındaki fark nedir hocam? Genişletmek için tıkla... Hocam Lite Card alsanız da aktive edebileceğinizi sanmıyorum çünkü Lite Card aktive etme menüsü uygulamadan kalkmış.
KS KS B Burak6665 Hectopat Katılım 12 Mart 2022 Mesajlar 241 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2023 #19 V6lhost dedi: Hocam Lite Card alsanız da aktive edebileceğinizi sanmıyorum çünkü Lite Card aktive etme menüsü uygulamadan kalkmış. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam teşekkürler Artı 0 Eksi
V6lhost dedi: Hocam Lite Card alsanız da aktive edebileceğinizi sanmıyorum çünkü Lite Card aktive etme menüsü uygulamadan kalkmış. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam teşekkürler