Jynaris Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 1.515 Makaleler 1 Çözümler 15 13 Eylül 2023 #1 Gün içinde evde olmadığım için Papara kart siparişimi yakın bir akrabamın iş yerine sipariş ettim. Kabul edilmeme gibi bir sorun yaşar mıyım?
Gün içinde evde olmadığım için Papara kart siparişimi yakın bir akrabamın iş yerine sipariş ettim. Kabul edilmeme gibi bir sorun yaşar mıyım?
elroNNd Kilopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 1.801 Çözümler 42 Daha fazla Sistem Özellikleri Inno3D RTX 3060 12GB, Ryzen 5 5600, Asus PRIME B550M-A Wi-Fi II Anakart, Crucial Ballistix 2x8 GB 3200 MHz DDR4 Cl16 RAM Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Eylül 2023 #2 Bildiğim kadarıyla kimliğinizi istiyorlar ayrıca sizin ya da velinizin teslim alması gerekiyor.
Slmbneymen Hectopat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 1.673 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı : Asus ROG Strix RTX 4080 White İşlemci : Intel i7-14700K Anakart : MSI Pro Z790-A Max Ram : Corsair Vengeance RGB (2x16) Depolama : Kingston 2TB M2 ssd Kasa : NZXT H9 Elite Power Supply : Gigabyte P850W AORUS ELITE ICE Sıvı Soğutucu : NZXT Kraken Elite 360 Monitör 1 : MSI MPG 275CQRXF Monitör 2 : Dell UltraSharp U3225QE Kulaklık : SteelSeries Arctis 9 Klavye : Asus ROG Strix Scope II Mouse : Glorious Model O Wireless White Cinsiyet Erkek Meslek Üniversite Öğrencisi 13 Eylül 2023 #3 Jynaris dedi: Gün içinde evde olmadığım için Papara kart siparişimi yakın bir akrabamın iş yerine sipariş ettim. Kabul edilmeme gibi bir sorun yaşar mıyım? Genişletmek için tıkla... Kimliğiniz orada olmalı ama gene de kurye kabul etmez bu olasılık ta var benim şansıma hasta olduğum güne denk geldi yoksa evdeki temizlikçi ablaya kimlik ve izin kağıdı bırakmıştım. elroNNd dedi: Bildiğim kadarıyla kimliğinizi istiyorlar ayrıca sizin ya da velinizin teslim alması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Ben kendim teslim aldım 14 yas.
Jynaris dedi: Gün içinde evde olmadığım için Papara kart siparişimi yakın bir akrabamın iş yerine sipariş ettim. Kabul edilmeme gibi bir sorun yaşar mıyım? Genişletmek için tıkla... Kimliğiniz orada olmalı ama gene de kurye kabul etmez bu olasılık ta var benim şansıma hasta olduğum güne denk geldi yoksa evdeki temizlikçi ablaya kimlik ve izin kağıdı bırakmıştım. elroNNd dedi: Bildiğim kadarıyla kimliğinizi istiyorlar ayrıca sizin ya da velinizin teslim alması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Ben kendim teslim aldım 14 yas.
Erenberkk Hectopat Katılım 4 Şubat 2020 Mesajlar 252 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2023 #4 Papara kuryeleri biraz kıl tipler oluyor, kart sahibi olmadan işlem yapmıyorlar vermeme gibi bir ihtimal olabilir.
Papara kuryeleri biraz kıl tipler oluyor, kart sahibi olmadan işlem yapmıyorlar vermeme gibi bir ihtimal olabilir.
Jynaris Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 1.515 Makaleler 1 Çözümler 15 13 Eylül 2023 #5 elroNNd dedi: Bildiğim kadarıyla kimliğinizi istiyorlar ayrıca sizin ya da velinizin teslim alması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam peki kuryeyle görüşüp kabul ettirebilir miyiz?
elroNNd dedi: Bildiğim kadarıyla kimliğinizi istiyorlar ayrıca sizin ya da velinizin teslim alması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam peki kuryeyle görüşüp kabul ettirebilir miyiz?
karul Decapat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 3.004 Çözümler 19 13 Eylül 2023 #6 Kurye'den kuryeye değişir. Kimi kurye hiç önemsemeden verir, kimi de siz olmadan asla vermez. Kimliğinizi akrabanıza verin.
Kurye'den kuryeye değişir. Kimi kurye hiç önemsemeden verir, kimi de siz olmadan asla vermez. Kimliğinizi akrabanıza verin.
K KyHa Hectopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 289 13 Eylül 2023 #7 Hocam sorun yaşayabilirsin. Papara kartı direkt sahibine teslim ediyorlar genelde ama kimliğini falan bırakırsan sıkıntı yaşamazsın.
Hocam sorun yaşayabilirsin. Papara kartı direkt sahibine teslim ediyorlar genelde ama kimliğini falan bırakırsan sıkıntı yaşamazsın.
egemenow Centipat Katılım 8 Haziran 2023 Mesajlar 866 Makaleler 1 Çözümler 3 13 Eylül 2023 #8 Bana gelen kurye hiç kimlik istememişti, 2 sene önce de almıştım onda istedi. Biraz şansa bağlı, sen kimlik bırak yinede.
Bana gelen kurye hiç kimlik istememişti, 2 sene önce de almıştım onda istedi. Biraz şansa bağlı, sen kimlik bırak yinede.