Çözüldü Papara kartı şubeden teslim alınabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
4
Yer
Rusya
Kardeşim Papara kart siparişi verdi. Ben sipariş verdiğimde kartım elime 3 ayda ulaşmıştı. Defalarca aramak zorunda kalmıştım.
Sorum başlıkta olduğu gibi. Papara kart şubeye geldiği zaman kardeşimle birlikte gidip alabilir miyiz? Böyle bir şey mümkünse telefonla haber mi vermemiz gerekir? Gerek olduğunu sanmıyorum, eve getirmeleri bir asır sürüyor ama yine de sorayım dedim.

Çözüm
Arayıp "şubeden almak istiyoruz" derseniz seve, seve kabul edecekler. İşlerine gelir. Ancak orada da yine imza atmanız vesaire gerekiyor.
Kardeşim Papara kart siparişi verdi. Ben sipariş verdiğimde kartım elime 3 ayda ulaşmıştı. Defalarca aramak zorunda kalmıştım.
Sorum başlıkta olduğu gibi. Papara kart şubeye geldiği zaman kardeşimle birlikte gidip alabilir miyiz? Böyle bir şey mümkünse telefonla haber mi vermemiz gerekir? Gerek olduğunu sanmıyorum, eve getirmeleri bir asır sürüyor ama yine de sorayım dedim.

Hocam o da neymiş 3 ay nedir?
Ben 2 tane sipariş verdim 2 haftaya kapıma kadar geldi.

Arayıp "şubeden almak istiyoruz" derseniz seve, seve kabul edecekler. İşlerine gelir. Ancak orada da yine imza atmanız vesaire gerekiyor.
Anladım hocam teşekkürler.
Hocam o da neymiş 3 ay nedir?
Ben 2 tane sipariş verdim 2 haftaya kapıma kadar geldi.
Hocam kart başka ile gönderildi, bulunduğum ile gelmesi çok uzun sürdü, geldikten sonra kart kayboldu denildi. Bir sürü şey yaşadım aldığıma pişman ettiler. AGT kurye aşırı kötü hizmet veriyor.

Ben bir gecede teslim almıştım. Bildiğim kadarıyla agt ile geliyor. AGT Kargo'nun da şubesi yok hatta Trendyol gibi esnaf kuryeyle çalışıyorlar ama illaki eve gelmesin istiyorsan kurye zaten seni arar müsait misin diye o zaman konuşabilirsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı