Papara kartım kayıp tekrar nasıl alırım?

jsuet

Centipat
Papara kartım 1 yıl önce kayboldu, hesabımda anormal bir deneme ya da harcama olmadı ama tekrar kart sahibi olmak istiyorum. Numaram kayıtlı olduğu için yeni alamıyorum. Sanırım hesabı kapattım üye olmayı denedim yine olmadı, nasıl tekrar kart sipariş edebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam arayıp kaybolduğunu söylerseniz iptal edip yeni kartı ücretsiz gönderiyorlardı bana öyle oldu. 1 yıl falan beklemeden yapsanız da olurmuş. Hesabınızı silmenize falan hiç gerek yoktu.

kartını iptal et sonra 20 tl bi kargo ücreti var sanırsam oradan yenisini sipariş et 3 gün içinde yenisine ulaşırsın

Hocam arayıp kaybolduğunu söylerseniz iptal edip yeni kartı ücretsiz gönderiyorlardı bana öyle oldu. 1 yıl falan beklemeden yapsanız da olurmuş. Hesabınızı silmenize falan hiç gerek yoktu.
aramasına gerek yok uygulama ilede halledebilirsin kartlarım kısmından

Kartını iptal et sonra 20 TL bir kargo ücreti var sanırsam oradan yenisini sipariş et 3 gün içinde yenisine ulaşırsın

Aramasına gerek yok uygulama ile de halledebilirsin kartlarım kısmından

3 gün içinde gelmesinin imkanı yok gibi bir şey en iyi 1 haftası vardır yaşadığı yere göre.

Merhaba, Papara uygulamasına girin. Giriş yaptıktan sonra en sağ altta olan Papara Card yazısına tıklayın. İlk kartınızı bedavaya verselerde 2+ karttan sonra 20 TL gibi bir cüzi miktar istiyor. Hesabınıza bunu yatırdıktan sonra yeni kartınızı tanımlayına basın ve renk gibi faktörleri girin. Ondan sonra sadece beklemek kalıyor. 😀

3 gün içinde gelmesinin imkanı yok gibi bir şey en iyi 1 haftası vardır yaşadığı yere göre.
Benimkisi 6 ayda geldi ama yinede büyük şehirdeyseniz gelir. Kuzenim istanbulda 5 günü aşmadan geldi.

Merhaba, Papara uygulamasına girin. Giriş yaptıktan sonra en sağ altta olan Papara Card yazısına tıklayın. İlk kartınızı bedavaya verselerde 2+ karttan sonra 20 TL gibi bir cüzi miktar istiyor. Hesabınıza bunu yatırdıktan sonra yeni kartınızı tanımlayına basın ve renk gibi faktörleri girin. Ondan sonra sadece beklemek kalıyor. 😀

Arkadaş üyeliğini silmiş ama uygulamaya giremeyebilir.

Kartını iptal et sonra 20 TL bir kargo ücreti var sanırsam oradan yenisini sipariş et 3 gün içinde yenisine ulaşırsın

Aramasına gerek yok uygulama ile de halledebilirsin kartlarım kısmından

Ondan dolayı arasın dedim.

Benimkisi 6 ayda geldi ama yine de büyük şehirdeyseniz gelir. Kuzenim İstanbul'da 5 günü aşmadan geldi.

6 ay çokmuş hocam geçmiş olsun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı