YUSUF037 Femtopat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 8 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2021 #1 Benim Papara hesabım babamın numarasına kayıtlı. Benim numaram Papara'ya kayıtlı ben kendi hesabımı Papara'yı arayıp kapattırsam babamdaki numarayı benim numaram olarak değiştirsem olur mu?
Benim Papara hesabım babamın numarasına kayıtlı. Benim numaram Papara'ya kayıtlı ben kendi hesabımı Papara'yı arayıp kapattırsam babamdaki numarayı benim numaram olarak değiştirsem olur mu?
murat112321 Hectopat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 975 Çözümler 2 16 Temmuz 2021 #2 Ayarlardan değiştirilmiyor mu?
BurakPalabiyikkk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2019 Mesajlar 1.467 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2021 #3 YUSUF037 dedi: Benim Papara hesabım babamın numarasına kayıtlı. Benim numaram Papara'ya kayıtlı ben kendi hesabımı Papara'yı arayıp kapattırsam babamdaki numarayı benim numaram olarak değiştirsem olur mu? Genişletmek için tıkla... Olur.
YUSUF037 dedi: Benim Papara hesabım babamın numarasına kayıtlı. Benim numaram Papara'ya kayıtlı ben kendi hesabımı Papara'yı arayıp kapattırsam babamdaki numarayı benim numaram olarak değiştirsem olur mu? Genişletmek için tıkla... Olur.
ErenYalcin Hectopat Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 247 Çözümler 1 16 Temmuz 2021 #4 YUSUF037 dedi: Benim Papara hesabım babamın numarasına kayıtlı. Benim numaram Papara'ya kayıtlı ben kendi hesabımı Papara'yı arayıp kapattırsam babamdaki numarayı benim numaram olarak değiştirsem olur mu? Genişletmek için tıkla... Müşteri hizmetlerini arayıp halledebilirsin T.C. kimliğini falan sorarlar güvenlik için herhalde.
YUSUF037 dedi: Benim Papara hesabım babamın numarasına kayıtlı. Benim numaram Papara'ya kayıtlı ben kendi hesabımı Papara'yı arayıp kapattırsam babamdaki numarayı benim numaram olarak değiştirsem olur mu? Genişletmek için tıkla... Müşteri hizmetlerini arayıp halledebilirsin T.C. kimliğini falan sorarlar güvenlik için herhalde.
T tagsib Kilopat Katılım 19 Mayıs 2018 Mesajlar 262 Makaleler 2 Çözümler 1 16 Temmuz 2021 #5 YUSUF037 dedi: Benim Papara hesabım babamın numarasına kayıtlı. Benim numaram Papara'ya kayıtlı ben kendi hesabımı Papara'yı arayıp kapattırsam babamdaki numarayı benim numaram olarak değiştirsem olur mu? Genişletmek için tıkla... Olur, mail at. destek@papara.com
YUSUF037 dedi: Benim Papara hesabım babamın numarasına kayıtlı. Benim numaram Papara'ya kayıtlı ben kendi hesabımı Papara'yı arayıp kapattırsam babamdaki numarayı benim numaram olarak değiştirsem olur mu? Genişletmek için tıkla... Olur, mail at. destek@papara.com
T Talhademiirci Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 252 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2021 #6 YUSUF037 dedi: Benim Papara hesabım babamın numarasına kayıtlı. Benim numaram Papara'ya kayıtlı ben kendi hesabımı Papara'yı arayıp kapattırsam babamdaki numarayı benim numaram olarak değiştirsem olur mu? Genişletmek için tıkla... Hocam ayarlardan değiştiriliyor
YUSUF037 dedi: Benim Papara hesabım babamın numarasına kayıtlı. Benim numaram Papara'ya kayıtlı ben kendi hesabımı Papara'yı arayıp kapattırsam babamdaki numarayı benim numaram olarak değiştirsem olur mu? Genişletmek için tıkla... Hocam ayarlardan değiştiriliyor
T tagsib Kilopat Katılım 19 Mayıs 2018 Mesajlar 262 Makaleler 2 Çözümler 1 16 Temmuz 2021 #7 tagsib dedi: Olur, mail at. destek@papara.com Genişletmek için tıkla... Kendi kullandığın papara mailiniden at.
tagsib dedi: Olur, mail at. destek@papara.com Genişletmek için tıkla... Kendi kullandığın papara mailiniden at.
BURKOZA Megapat Katılım 8 Şubat 2017 Mesajlar 646 Çözümler 5 Yer Şarköy, Tekirdağ, Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2021 #8 YUSUF037 dedi: Benim Papara hesabım babamın numarasına kayıtlı. Benim numaram Papara'ya kayıtlı ben kendi hesabımı Papara'yı arayıp kapattırsam babamdaki numarayı benim numaram olarak değiştirsem olur mu? Genişletmek için tıkla... Kendi hesabınızı kapattırmanıza gerek yok, buradan babanızın numarası ve papara hesabınızın şifresiyle giriş yapın. Daha sonrasındaysa ayarlardan iletişim numaranızı değiştirebilirsiniz. Fazladan çaba sarf etmenize gerek yok.
YUSUF037 dedi: Benim Papara hesabım babamın numarasına kayıtlı. Benim numaram Papara'ya kayıtlı ben kendi hesabımı Papara'yı arayıp kapattırsam babamdaki numarayı benim numaram olarak değiştirsem olur mu? Genişletmek için tıkla... Kendi hesabınızı kapattırmanıza gerek yok, buradan babanızın numarası ve papara hesabınızın şifresiyle giriş yapın. Daha sonrasındaysa ayarlardan iletişim numaranızı değiştirebilirsiniz. Fazladan çaba sarf etmenize gerek yok.