Benim Papara hesabım babamın numarasına kayıtlı. Benim numaram Papara'ya kayıtlı ben kendi hesabımı Papara'yı arayıp kapattırsam babamdaki numarayı benim numaram olarak değiştirsem olur mu?
Benim Papara hesabım babamın numarasına kayıtlı. Benim numaram Papara'ya kayıtlı ben kendi hesabımı Papara'yı arayıp kapattırsam babamdaki numarayı benim numaram olarak değiştirsem olur mu?
Olur, mail at. destek@papara.comBenim Papara hesabım babamın numarasına kayıtlı. Benim numaram Papara'ya kayıtlı ben kendi hesabımı Papara'yı arayıp kapattırsam babamdaki numarayı benim numaram olarak değiştirsem olur mu?
Hocam ayarlardan değiştiriliyorBenim Papara hesabım babamın numarasına kayıtlı. Benim numaram Papara'ya kayıtlı ben kendi hesabımı Papara'yı arayıp kapattırsam babamdaki numarayı benim numaram olarak değiştirsem olur mu?
Kendi kullandığın papara mailiniden at.Olur, mail at. destek@papara.com
Kendi hesabınızı kapattırmanıza gerek yok, buradan babanızın numarası ve papara hesabınızın şifresiyle giriş yapın. Daha sonrasındaysa ayarlardan iletişim numaranızı değiştirebilirsiniz. Fazladan çaba sarf etmenize gerek yok.Benim Papara hesabım babamın numarasına kayıtlı. Benim numaram Papara'ya kayıtlı ben kendi hesabımı Papara'yı arayıp kapattırsam babamdaki numarayı benim numaram olarak değiştirsem olur mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.