SkyH85 Kilopat Katılım 13 Mayıs 2019 Mesajlar 446 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2025 #11 Dışarı çıkıp çekmeyi deneyeceğim birazdan Akbank ATM'sinden.
Ünal00 Hectopat Katılım 31 Temmuz 2023 Mesajlar 1.547 Çözümler 9 Daha fazla Sistem Özellikleri İşletim sistemi: Windows 11 Pro Anakart: Asus Prime B450M-K CPU: AMD Ryzen 5 1600 Six-Core 3.50 GHz Ram: 16 GB GPU :MSI Radeon RX 570 ARMOR 4G OC SSD: Lexar 256 gb ssd , TwinMOS 256 gb ssd Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2025 #12 canris dedi: Güncel olarak haber siteleri Papara'ya erişim engeli geldiğini söylüyor. IBAN ile vs. para çekimi veya yüklemesi yapılmadığını söyleniyor. Durum nedir? Kapandı mı? İninal gibi kapalı mı kalacak? Genişletmek için tıkla... Test edeyim dedim arkadaşıma 1 TL attım uygulama hata verdi bende anlamadım.
canris dedi: Güncel olarak haber siteleri Papara'ya erişim engeli geldiğini söylüyor. IBAN ile vs. para çekimi veya yüklemesi yapılmadığını söyleniyor. Durum nedir? Kapandı mı? İninal gibi kapalı mı kalacak? Genişletmek için tıkla... Test edeyim dedim arkadaşıma 1 TL attım uygulama hata verdi bende anlamadım.
canris Decapat Katılım 17 Ekim 2023 Mesajlar 398 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2025 #13 Ünal00 dedi: Test edeyim dedim arkadaşıma 1 TL attım uygulama hata verdi bende anlamadım. Genişletmek için tıkla... Bende birkaç kere denedim fakat bende de başta hata verdi sonra "günlük limite ulaştınız, 1 saat sonra tekrar deneyin" gibi bir mesaj yazıyordu. SkyH85 dedi: Dışarı çıkıp çekmeyi deneyeceğim birazdan Akbank ATM'sinden. Genişletmek için tıkla... Çekebilirsen veya çekemezsen bilgi verirsen çoğumuz açısından iyi olur, eğer çekebiliyorsan bende birazdan gidip deneyebilirim.
Ünal00 dedi: Test edeyim dedim arkadaşıma 1 TL attım uygulama hata verdi bende anlamadım. Genişletmek için tıkla... Bende birkaç kere denedim fakat bende de başta hata verdi sonra "günlük limite ulaştınız, 1 saat sonra tekrar deneyin" gibi bir mesaj yazıyordu. SkyH85 dedi: Dışarı çıkıp çekmeyi deneyeceğim birazdan Akbank ATM'sinden. Genişletmek için tıkla... Çekebilirsen veya çekemezsen bilgi verirsen çoğumuz açısından iyi olur, eğer çekebiliyorsan bende birazdan gidip deneyebilirim.
Ünal00 Hectopat Katılım 31 Temmuz 2023 Mesajlar 1.547 Çözümler 9 Daha fazla Sistem Özellikleri İşletim sistemi: Windows 11 Pro Anakart: Asus Prime B450M-K CPU: AMD Ryzen 5 1600 Six-Core 3.50 GHz Ram: 16 GB GPU :MSI Radeon RX 570 ARMOR 4G OC SSD: Lexar 256 gb ssd , TwinMOS 256 gb ssd Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2025 #14 canris dedi: Bende birkaç kere denedim fakat bende de başta hata verdi sonra "günlük limite ulaştınız, 1 saat sonra tekrar deneyin" gibi bir mesaj yazıyordu. Genişletmek için tıkla... Bende mouse sipariş edecektim Allah'tan erken etmişim az daha gidiyordu 800 TL.
canris dedi: Bende birkaç kere denedim fakat bende de başta hata verdi sonra "günlük limite ulaştınız, 1 saat sonra tekrar deneyin" gibi bir mesaj yazıyordu. Genişletmek için tıkla... Bende mouse sipariş edecektim Allah'tan erken etmişim az daha gidiyordu 800 TL.
canris Decapat Katılım 17 Ekim 2023 Mesajlar 398 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2025 #15 Ünal00 dedi: Bende mouse sipariş edecektim Allah'tan erken etmişim az daha gidiyordu 800 TL. Genişletmek için tıkla... Şans yüzüne gülmüş, ben ininal kapandı burada kapanır diye aylık bakiye atıyordum. Allah'tan içeride binlerce liram yok
Ünal00 dedi: Bende mouse sipariş edecektim Allah'tan erken etmişim az daha gidiyordu 800 TL. Genişletmek için tıkla... Şans yüzüne gülmüş, ben ininal kapandı burada kapanır diye aylık bakiye atıyordum. Allah'tan içeride binlerce liram yok
Teknoyms Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2020 Mesajlar 1.961 Makaleler 1 Çözümler 10 27 Mayıs 2025 #16 Altın hesabında 10 binden fazla var. Sistem bakımı diyor sonucu ne olucak acaba.
Ünal00 Hectopat Katılım 31 Temmuz 2023 Mesajlar 1.547 Çözümler 9 Daha fazla Sistem Özellikleri İşletim sistemi: Windows 11 Pro Anakart: Asus Prime B450M-K CPU: AMD Ryzen 5 1600 Six-Core 3.50 GHz Ram: 16 GB GPU :MSI Radeon RX 570 ARMOR 4G OC SSD: Lexar 256 gb ssd , TwinMOS 256 gb ssd Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2025 #17 canris dedi: Şans yüzüne gülmüş, ben ininal kapandı burada kapanır diye aylık bakiye atıyordum. Allah'tan içeride binlerce liram yok Genişletmek için tıkla... En iyisi banka hesabı.
canris dedi: Şans yüzüne gülmüş, ben ininal kapandı burada kapanır diye aylık bakiye atıyordum. Allah'tan içeride binlerce liram yok Genişletmek için tıkla... En iyisi banka hesabı.
canris Decapat Katılım 17 Ekim 2023 Mesajlar 398 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2025 #18 Ünal00 dedi: En iyisi banka hesabı. Genişletmek için tıkla... Doğru diyorsun, banka kartlarım var fakat internet alışverişleri için kullanmıyorum. Oraları genelde döviz ve TL birikimlerim için kullanıyorum.
Ünal00 dedi: En iyisi banka hesabı. Genişletmek için tıkla... Doğru diyorsun, banka kartlarım var fakat internet alışverişleri için kullanmıyorum. Oraları genelde döviz ve TL birikimlerim için kullanıyorum.
Teknoyms Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2020 Mesajlar 1.961 Makaleler 1 Çözümler 10 27 Mayıs 2025 #19 İninal nasıl oldu hocam ben takip etmiyordum kullanıcılar paralarını alabildi mi ?
canris Decapat Katılım 17 Ekim 2023 Mesajlar 398 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2025 #20 Teknoyms dedi: İninal nasıl oldu hocam ben takip etmiyordum kullanıcılar paralarını alabildi mi? Genişletmek için tıkla... Hayır halen kapalı durumda, IBAN ile veya ATM ile para yükleyip çekemiyorsun.
Teknoyms dedi: İninal nasıl oldu hocam ben takip etmiyordum kullanıcılar paralarını alabildi mi? Genişletmek için tıkla... Hayır halen kapalı durumda, IBAN ile veya ATM ile para yükleyip çekemiyorsun.