Papara komple kapandı mı?

İninal'den buraya geçtim zaten sırf Spotify üyeliği için şimdi ortada kaldık maalesef kredi kartı bundan sonra şart gibi okul kartı vardı ama o da banka kartı olduğu için ve Halkbank Troy olduğu için ne Spotify ne Google Play ne de başka yabancı sitelerde geçmiyor her site Mastercard, Visa gibi yabancı firmaların kartlarını istiyor. Banka kartının da sanal kartı açılamıyor maalesef. :(

Sadece Halkbank Kredi Kartı olmadan sanal kart oluşturup ödeme yaparken öğrenci Halkbank Troy banka kartımdan para aktarmayı düşünüyorum sanırım bu şekilde oluyormuş boşuna Papara ve İninal ile vakit kaybetmeme gerek yok o zaman.

Son düzenleme:
İninal'den buraya geçtim zaten sırf Spotify üyeliği için şimdi ortada kaldık maalesef kredi kartı bundan sonra şart gibi okul kartı vardı ama o da banka kartı olduğu için ve Halkbank TROY olduğu için ne Spotify ne Google Play ne de başka yabancı sitelerde geçmiyor her site Mastercard, Visa gibi yabancı firmaların kartlarını istiyor. Banka kartının da sanal kartı açılamıyor maalesef. :(

Sadece Halkbank kredi kartı olmadan sanal kart oluşturup ödeme yaparken öğrenci Halkbank TROY banka kartımdan para aktarmayı düşünüyorum sanırım bu şekilde oluyormuş boşuna Papara ve ininal ile vakit kaybetmeme gerek yok o zaman.

Devlet bankaları (Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank) dışındaki bankalardan (örneğin: Garanti, İş Bankası, Enpara/QNB TEB, DenizBank) velinizle şubeye gidip banka hesabı açarsanız Mastercard ya da Visa bir banka kartı verirler.

Velilerinizle beraber çok kolay alındığı için İlk İmza Hesabı alabilirsiniz İş Bankası'ndan.
Fakat İş Bankası'nda tanımsız hesaplara para göndermek kısıtlı hesap tanımlama da sadece banka şubesinde yapılıyor.
Ayrıca NFC ile ödeme İş Bankası'nda olsa da ilk imza kartında hce ürün tanımı bulunmadı hatası verip açılmıyor.

Garanti'ye gidip velinizle vadesiz TL hesabı çıkartabilirsiniz.
Yetişkin hesabından farkı olmadığı için Garanti'de para transferi NFC ile ödeme vb. tüm özellikler tamamen açık oluyor.

Son düzenleme:
İ

Kayyum atandı. Komple kapandı diyemeyiz.

İninalede kayyum atanalı çok oldu ama hala açılmadı. Hepsi yalan bunlar açılmaz sadece zaman kazanmak için uydurulduğunu düşünüyorum. İninal kaç aydır hiçbir şey olmuyor ve tüm platformdan ininal yazısı da kalktı. Bu Papara da açılmaz zaten demişlerdi yakında Papara da ininal gibi gidecek diye.

banka kartı olduğu için ve Halkbank Troy olduğu için ne Spotify ne Google Play ne de başka yabancı sitelerde geçmiyor her site Mastercard, Visa gibi yabancı firmaların kartlarını istiyor. Banka kartının da sanal kartı açılamıyor maalesef. :(
Ben şahsen böyle bir sorunla karşılaşmadım. Banka kartım var, her yerde kafama göre ödeme yapabiliyorum. Yabancı sitelerde ödeme alıyor gayet. Ayrıca şahsen ben Yapıkredi kullanıyorum ve dijital kart oluşturup silebiliyorum.

Ben şahsen böyle bir sorunla karşılaşmadım. Banka kartım var, her yerde kafama göre ödeme yapabiliyorum. Yabancı sitelerde ödeme alıyor gayet. Ayrıca şahsen ben Yapı Kredi kullanıyorum ve dijital kart oluşturup silebiliyorum.

@guada1329
Devlet bankaları özellikle Mastercard'ya da Visa istemezseniz varsayılan olarak TROY kart veriyor. TROY kart da yurt dışında daha az geçiyor.

Yoksa banka kartı olduğu için değil de TROY kart olduğu için çoğu yabancı sitede geçmiyor.
Özel bankalardan (Garanti BBVA, Yapı Kredi, İş Bankası, TEB, Enpara / QNB vb.) Alırsanız Mastercard'ya da Visa verecekleri için yeni alacağınız banka kartı da çoğu yabancı sitelerde de geçerli olacaktır.

Son düzenleme:
Ben şahsen böyle bir sorunla karşılaşmadım. Banka kartım var, her yerde kafama göre ödeme yapabiliyorum. Yabancı sitelerde ödeme alıyor gayet. Ayrıca şahsen ben Yapıkredi kullanıyorum ve dijital kart oluşturup silebiliyorum.
@GokhanYigitGya Cevap için teşekkür ederim. Bank24 jet kart üniversite girişlerinde kullanılan ve para yatırılarakalışveriş yapılabilen öğrenci kartı olan banka kartına sanal kart çıkmıyormuş. Papara devam ederse yine bu kart ile aktarırım Fast ile benim için komisyon sıkıntı değil. Aslında kredi kartı için sorunum yok çünkü yaşım 18'den büyük hayatımda hiç kendi kredi kartımı kullanmadım, alışverişlerde bu zamana kadar babamın ek kartını kullandım. 1-2 yerde de okurken part-time çalıştım ama maaşı hep elden aldığım için umursamadım. Şu anda bir yerde çalışmıyorum, tezli yüksek lisans yapıyorum kısmetse bakalım proje çıkacak en geç 2-3 aya o zaman kredi kartı şart olacak gibi, maaşın yatması için kart gerekiyormuş. Papara 2-3 ay daha idare etse yer.

Bu arada dün Google Play ilk ay ücretsiz Google One üyeliği aldım 1 ay ücretsiz Pro Gemini kullanmak için Papara hesabı ile sorgulamadan onayladı acaba ilk ay ücretsiz olduğu için mi bilmiyorum ama İninal ilk kapandığında Spotify ve Google Play bu kartı reddediyordu. Spotify üyeliği ayın 22si gibi yeniliyor tahmini 3 hafta gibi bir sürem var.

Bence kayyum atandı ama işlemlere devam ediyorlar. Kaldı ki Trabzonspor ile halen sponsor anlaşması olan bir şirkete kayyum atayıp anında şirketin çalışmasına devam ettiklerini düşünüyorum. Devletin yetkili kurumları el atmıştır duruma mağdur etmezler Trabzonspor'u ama İninal kayyum atanınca çalışmaları durdurulmuştu ve halen taksiciler hariç kimse işlem yapamıyor onlar da paralarını aldı bir şekilde. Tabi Papara ile online veya pos ile paralı işlem yapabilen varsa şu anda bile bu konuda bilgilendirecektir. :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı