ZeroNSS Picopat Katılım 5 Mayıs 2025 Mesajlar 242 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2025 #21 Teknoyms dedi: İninal nasıl oldu hocam ben takip etmiyordum kullanıcılar paralarını alabildi mi ? Genişletmek için tıkla... Hocam olayları çok karışık bazıları fastten çektim parayı diyor bazıları hiç açılmadı param yandı diyor. Değişik bir durumda şu an ininal.
Teknoyms dedi: İninal nasıl oldu hocam ben takip etmiyordum kullanıcılar paralarını alabildi mi ? Genişletmek için tıkla... Hocam olayları çok karışık bazıları fastten çektim parayı diyor bazıları hiç açılmadı param yandı diyor. Değişik bir durumda şu an ininal.
Teknoyms Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2020 Mesajlar 1.961 Makaleler 1 Çözümler 10 27 Mayıs 2025 #22 canris dedi: Hayır halen kapalı durumda, IBAN ile veya ATM ile para yükleyip çekemiyorsun. Genişletmek için tıkla... ZeroNSS dedi: Hocam olayları çok karışık bazıları fastten çektim parayı diyor bazıları hiç açılmadı param yandı diyor. Değişik bir durumda şu an ininal. Genişletmek için tıkla... Umarım buda onun gibi olmaz. Altın-birikim hesaplarında yüklü parası olanlar vardır.
canris dedi: Hayır halen kapalı durumda, IBAN ile veya ATM ile para yükleyip çekemiyorsun. Genişletmek için tıkla... ZeroNSS dedi: Hocam olayları çok karışık bazıları fastten çektim parayı diyor bazıları hiç açılmadı param yandı diyor. Değişik bir durumda şu an ininal. Genişletmek için tıkla... Umarım buda onun gibi olmaz. Altın-birikim hesaplarında yüklü parası olanlar vardır.
fthkhrmn Centipat Katılım 4 Ağustos 2024 Mesajlar 315 Çözümler 1 Yer Bursa Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 7 7800X3D NVİDİA Geforce RTX4080 32GB Ram 1TB M2.ssd Cinsiyet Erkek Meslek Teknik Destek. 27 Mayıs 2025 #23 SkyH85 dedi: Dışarı çıkıp çekmeyi deneyeceğim birazdan Akbank ATM'sinden. Genişletmek için tıkla... Yaklaşık 2 ile 4 saat arasında düzelir. Borsa hesabımdaki para sıfırlanmıştı mail gönderdim bu cevabı verdiler
SkyH85 dedi: Dışarı çıkıp çekmeyi deneyeceğim birazdan Akbank ATM'sinden. Genişletmek için tıkla... Yaklaşık 2 ile 4 saat arasında düzelir. Borsa hesabımdaki para sıfırlanmıştı mail gönderdim bu cevabı verdiler
ZeroNSS Picopat Katılım 5 Mayıs 2025 Mesajlar 242 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2025 #24 Hocam yine de o platformlarda devlet tedbir bile koymuş olsa incelemelerin sonunda paranızı alabilmeniz lazım diye biliyorum.
Hocam yine de o platformlarda devlet tedbir bile koymuş olsa incelemelerin sonunda paranızı alabilmeniz lazım diye biliyorum.
Kuru kuru Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 957 Çözümler 5 27 Mayıs 2025 #25 ZeroNSS dedi: Hocam yine de o platformlarda devlet tedbir bile koymuş olsa incelemelerin sonunda paranızı alabilmeniz lazım diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam mantıken öyle olması lazım zaten ama Türkiye gibi bir yerde ne kadar mantık aranır bilmiyorum. fthkhrmn dedi: Yaklaşık 2 ile 4 saat arasında düzelir. Borsa hesabımdaki para sıfırlanmıştı mail gönderdim bu cevabı verdiler. Genişletmek için tıkla... Umarım öyle olur ben dahil bir sürü mağdur kaldık.
ZeroNSS dedi: Hocam yine de o platformlarda devlet tedbir bile koymuş olsa incelemelerin sonunda paranızı alabilmeniz lazım diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam mantıken öyle olması lazım zaten ama Türkiye gibi bir yerde ne kadar mantık aranır bilmiyorum. fthkhrmn dedi: Yaklaşık 2 ile 4 saat arasında düzelir. Borsa hesabımdaki para sıfırlanmıştı mail gönderdim bu cevabı verdiler. Genişletmek için tıkla... Umarım öyle olur ben dahil bir sürü mağdur kaldık.
SkyH85 Kilopat Katılım 13 Mayıs 2019 Mesajlar 446 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2025 #26 Çektim ben çekiliyor şu an arkadaşlar.
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.048 28 Mayıs 2025 #27 @SkyH85, parasını çekebilen çeksin arkadaşlar. Şansa bırakmayın işi.
Metehan Çınar16 Centipat Katılım 9 Ekim 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek profesyonel öğrenci 28 Mayıs 2025 #28 Yalnızca akbank atmlerinden mi çekebiliyoruz?(dün Qnb iş bankası ve tam dan çekemedim)
Shyquick Hectopat Katılım 2 Ocak 2023 Mesajlar 2.837 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri Amd Ryzen 7 8845HS, RTX 4070, 32 GB Ram, 1 TB SSD, 2K, 17.3 inç, 240 Hz. Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2025 #29 Dostlar tam olarak olay ne? Haklı mı haksız yere mi oldu? Bende papara almak istiyordum kart gitti. Kart kalmadı artık.
Dostlar tam olarak olay ne? Haklı mı haksız yere mi oldu? Bende papara almak istiyordum kart gitti. Kart kalmadı artık.
fthkhrmn Centipat Katılım 4 Ağustos 2024 Mesajlar 315 Çözümler 1 Yer Bursa Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 7 7800X3D NVİDİA Geforce RTX4080 32GB Ram 1TB M2.ssd Cinsiyet Erkek Meslek Teknik Destek. 28 Mayıs 2025 #30 Shyquick dedi: Dostlar tam olarak olay ne? Haklı mı haksız yere mi oldu? Bende papara almak istiyordum kart gitti. Kart kalmadı artık. Genişletmek için tıkla... Paparanın kurucusu tutuklanmış galiba
Shyquick dedi: Dostlar tam olarak olay ne? Haklı mı haksız yere mi oldu? Bende papara almak istiyordum kart gitti. Kart kalmadı artık. Genişletmek için tıkla... Paparanın kurucusu tutuklanmış galiba