Astron Decapat Katılım 17 Ağustos 2023 Mesajlar 954 Çözümler 10 20 Haziran 2025 #1 Ziraat Bankkart'ım kayıp, Fast ile Papara'ya para göndersem öyle harcama yapabilir miyim?
Winterss Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 350 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2025 #2 Astron dedi: Ziraat Bankkart'ım kayıp, Fast ile Papara'ya para göndersem öyle harcama yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Fast ile para yollanmıyor diye biliyorum 4-5 gün önce denediğimde olmamıştı. Artı 0 Eksi
Astron dedi: Ziraat Bankkart'ım kayıp, Fast ile Papara'ya para göndersem öyle harcama yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Fast ile para yollanmıyor diye biliyorum 4-5 gün önce denediğimde olmamıştı.
Pate Decapat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 535 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2025 #3 Yaparsınız hocam çoktan açıldı ama tavsiyem hesapta bir süre çok fazla para tutmayın harcıyacak kadar atsanız yeter bence şu anlık. Winterss dedi: Fast ile para yollanmıyor diye biliyorum 4-5 gün önce denediğimde olmamıştı. Genişletmek için tıkla... Daha sabah yolladım hocam şu an çalışıyor. Artı 0 Eksi
Yaparsınız hocam çoktan açıldı ama tavsiyem hesapta bir süre çok fazla para tutmayın harcıyacak kadar atsanız yeter bence şu anlık. Winterss dedi: Fast ile para yollanmıyor diye biliyorum 4-5 gün önce denediğimde olmamıştı. Genişletmek için tıkla... Daha sabah yolladım hocam şu an çalışıyor.
KS KS Astron Decapat Katılım 17 Ağustos 2023 Mesajlar 954 Çözümler 10 21 Haziran 2025 #4 Pate dedi: Yaparsınız hocam çoktan açıldı ama tavsiyem hesapta bir süre çok fazla para tutmayın harcıyacak kadar atsanız yeter bence şu anlık. Daha sabah yolladım hocam şu an çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Pate dedi: Yaparsınız hocam çoktan açıldı ama tavsiyem hesapta bir süre çok fazla para tutmayın harcıyacak kadar atsanız yeter bence şu anlık. Daha sabah yolladım hocam şu an çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam teşekkür ederim.