Papara ne durumda?

Merhaba, öncelikle kapandığından beri Papara kullanmıyorum. Instagram'da orijinal hesabına denk geldim, yorumlara girdiğimde 50 kişi "hesabım incelemede" falan yazıyordu. Merak edip indirdim, hesaba giriş yaptım, bir soruna rastlamadım. Şu an ne durumda, açıldı mı yoksa hâlâ kapalı mı? Ona göre kullanacağım da.

Hesap incelemede değil ise kullanabilirsiniz benim 2 ay incelemede kaldı sonrasında temiz çıktı aktif kullanıyorum

Merhaba, öncelikle kapandığından beri Papara kullanmıyorum. Instagram'da orijinal hesabına denk geldim, yorumlara girdiğimde 50 kişi "hesabım incelemede" falan yazıyordu. Merak edip indirdim, hesaba giriş yaptım, bir soruna rastlamadım. Şu an ne durumda, açıldı mı yoksa hâlâ kapalı mı? Ona göre kullanacağım da.
Hocam ben soruşturma altına alındığı günden beri çok rahat kullanabiliyorum.

Benim 2 yıllık hesap hiç incelemeye alınmadı. Standart bir kullanıcıyım yüksek miktarda paralarda tuttum. İllegal işlere bulaşmadığınız sürece sıkıntı yok.

Sistemler açık, sorunsuz bir şekilde kullanabilirsin. İncelemedeki hesaplar şüpheli olarak tespit edilen hesaplardır, onlarda inceleme süreçleri sonlanınca sonuca göre açılıyor.

Cashback olayı değişti, kullanılabilir bir yanı kalmadı. Başka servislere yönel.
Vodafone pay'de her yerde gecerli %10 nakit iade var.

Papara duzeldi ancak tek avantaji ucretsiz para gonderim sunmasi ben de onun icin hesabimi tutuyorum. Cashback desen Vodafonepay'e gectim her yerde gecerli %10 nakit iade var.

Vodafone pay'de her yerde gecerli %10 nakit iade var.

Papara duzeldi ancak tek avantaji ucretsiz para gonderim sunmasi ben de onun icin hesabimi tutuyorum. Cashback desen Vodafonepay'e gectim her yerde gecerli %10 nakit iade var.
Cashback'i kullanabilmek için geçen ay ve bulunduğun ay toplam 500 TL harcama yapmış olman lazım, yani bir olayı kalmadı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı