Papara kullanılmaya devam edilmeli mi?

23 milyon kullanıcıya ulaşmış bir firmayı ve sistemi kapatacaklarını düşünmüyorum. Kartı ne için kullandığına bağlı bu biraz da. Pek çok insan ciddi anlamda mağdur oldu. Şirkete kayyum atandığı gün eşim ve çocuklarım yurtdışındalardı ve markette kasada kaldılar. Sonra ATM'den para da çekemediler. Ve öyle ters bir yerdeydiler ki başka hiçbir şekilde onlara para ulaştıramadım. Tam anlamıyla çoluk çocuğuma rezil rüsva oldum. Kart yurt dışında tamamen ölü duruma geçmiş ve ailem beş parasız kaldı.. Yerin dibine geçtim ... Burada da o gün fırından ekmek bile alamadım. Ret verdi kart sürekli. Pek çok insan tüm birikimini o karta yüklemişti ve insanların birikimlerini tamamen kurtarmaları aylar alacak belki. Sen hesabındaki parayla rezil olacak olduktan sonra ve hesabın bir anda kısıtlandıktan sonra o kartın veya sistemin bir anlamı kalmıyor. Benim şahsım adına midem kalktı ve bundan sonra kullanmayı düşünmüyorum. Gerçek bir bankadan doğru düzgün bir hesap açtım. ve en kötüsü de müşteri hizmetlerinin telefona çıkmaması oldu.
Geçmiş olsun hocam. Bu tarz olaylar yaşamamak için gerçek bir banka kullanmak her zaman daha güvenli oluyor sanırım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı