Papara kullanılmaya devam edilmeli mi?

Hocam artık paparadan çok daha mantıklı banka kartları var uzun süre papara kullanmış biri olarak artık sadece hayalet kart kullanmak için yüklü tutuyorum uygulamayı.

Hocam artık Papara'dan çok daha mantıklı banka kartları var uzun süre Papara kullanmış biri olarak artık sadece hayalet kart kullanmak için yüklü tutuyorum uygulamayı.

Hocam benim bir arkadaşım bir halt ederek hesabıma para gönderirken açıklamasına hesabımı kalıcı olarak kapattıracak kötü bir cümle yazdı. Bu yüzden birkaç saat önce hesabım kapandı. Yani bir daha Papara kullanamayacağım. Bana Papara'dan daha mantıklı banka kartları önerir misiniz? Kullanımım işte genel olarak internetten bir şey sipariş etmek için veya Steam, Epic Games vb... Yerlerden oyun satın almak için falan yani. Tosla var bende fakat kullanmıyorum. O iyi midir mesela?

Ben çoktan kapattım papara hesabımı, özellikle cashback için 500TL harcama zorunluluğu geldiği an benim için ölmüştü zaten uygulama.
Papel Card kullanıyorum bu aralar, cashback konusunda memnunum.

Ben çoktan kapattım papara hesabımı, özellikle cashback için 500TL harcama zorunluluğu geldiği an benim için ölmüştü zaten uygulama.
Papel Card kullanıyorum bu aralar, cashback konusunda memnunum.
Uzun zamandır kullanmıyordum Papara. Sen söyleyince girip baktım cashback durumuna. Söylediğin gibi olduğunu görünce direkt hesabı kapatıp kartı da kırıp attım. Zaten doğru düzgün bir cashback olayı yoktu, verdikleri 3 kuruşluk cashbacki de koşula bağlamışlar.

Hocam benim bir arkadaşım bir halt ederek hesabıma para gönderirken açıklamasına hesabımı kalıcı olarak kapattıracak kötü bir cümle yazdı. Bu yüzden birkaç saat önce hesabım kapandı. Yani bir daha Papara kullanamayacağım. Bana Papara'dan daha mantıklı banka kartları önerir misiniz? Kullanımım işte genel olarak internetten bir şey sipariş etmek için veya Steam, Epic Games vb... Yerlerden oyun satın almak için falan yani. Tosla var bende fakat kullanmıyorum. O iyi midir mesela?
Nays kullanabilirsin reşitsen. Spotify ve netflix için kullanıyorum şahsen.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı