Papara Lite Card alınır mı?

Mesela Papara ve Tosla nerseyse aynı.
Nasıl bir kart istiyorsun acil ise Papara alırdım çünkü cashpack falan var.

Hocam Online alışveriş ve market alışverişlerinde falan kullanabilmek için alacağım para çekmek aşırı gerekli değil ama olursa iyi olur.

Papara Lite Card kaldırıldı. Papara Card'a renk seçeneği eklendi. Papara uygulamasından Black, Gray, Rose, Almond ve Teal renkleri arasından seçim yapıp kart sipariş edebilirsiniz.

Son düzenleme:
Daha bugün teslim aldım BlackCard, aradı yandaki fırına bırak dedim bıraktı gitti
O kurye bizim burda olsa keşke. Adam evde ben olmayınca ailemden birisine bile vermiyor.

Evet bir tek Carrefour'da satılıyor şu anda. Her yerden kaldırılmış. Sonu gelmiş sanırım.
Umarım kullanıma da kapanmaz. Ben nasıl dayanırım AGETE kargo ile

Ben ilkini kaybettim. İkinci geldi, ilkinide aynı şekilde fırına bıraktırmıştım çok katı değiller yardımcı oluyorlar, kurye arasın yeterli.

Ben ilkini kaybettim. İkinci geldi, ilkinide aynı şekilde fırına bıraktırmıştım çok katı değiller yardımcı oluyorlar, kurye arasın yeterli.
Hocam imza atmanız falan gerekiyor kağıda, bir de kuryeye T.C. kartınızı vereceksiniz normalde. o şekilde fırına ver diyerek nasıl oluyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…