Captain Rex Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.641 Çözümler 8 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2022 #21 walter wick dedi: Mesela Papara ve Tosla nerseyse aynı. Nasıl bir kart istiyorsun acil ise Papara alırdım çünkü cashpack falan var. Genişletmek için tıkla... Hocam Online alışveriş ve market alışverişlerinde falan kullanabilmek için alacağım para çekmek aşırı gerekli değil ama olursa iyi olur.
walter wick dedi: Mesela Papara ve Tosla nerseyse aynı. Nasıl bir kart istiyorsun acil ise Papara alırdım çünkü cashpack falan var. Genişletmek için tıkla... Hocam Online alışveriş ve market alışverişlerinde falan kullanabilmek için alacağım para çekmek aşırı gerekli değil ama olursa iyi olur.
Bcansiz74 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Haziran 2018 Mesajlar 1.560 Çözümler 121 25 Kasım 2022 #22 Papara Lite Card kaldırıldı. Papara Card'a renk seçeneği eklendi. Papara uygulamasından Black, Gray, Rose, Almond ve Teal renkleri arasından seçim yapıp kart sipariş edebilirsiniz. Son düzenleme: 25 Kasım 2022
Papara Lite Card kaldırıldı. Papara Card'a renk seçeneği eklendi. Papara uygulamasından Black, Gray, Rose, Almond ve Teal renkleri arasından seçim yapıp kart sipariş edebilirsiniz.
adrwx Centipat Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 517 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2022 #23 r-sql dedi: Daha bugün teslim aldım BlackCard, aradı yandaki fırına bırak dedim bıraktı gitti Genişletmek için tıkla... O kurye bizim burda olsa keşke. Adam evde ben olmayınca ailemden birisine bile vermiyor.
r-sql dedi: Daha bugün teslim aldım BlackCard, aradı yandaki fırına bırak dedim bıraktı gitti Genişletmek için tıkla... O kurye bizim burda olsa keşke. Adam evde ben olmayınca ailemden birisine bile vermiyor.
BGSGP Hectopat Katılım 24 Ağustos 2021 Mesajlar 1.723 Makaleler 3 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2022 #24 adrwx dedi: Evet bir tek Carrefour'da satılıyor şu anda. Her yerden kaldırılmış. Sonu gelmiş sanırım. Genişletmek için tıkla... Umarım kullanıma da kapanmaz. Ben nasıl dayanırım AGETE kargo ile
adrwx dedi: Evet bir tek Carrefour'da satılıyor şu anda. Her yerden kaldırılmış. Sonu gelmiş sanırım. Genişletmek için tıkla... Umarım kullanıma da kapanmaz. Ben nasıl dayanırım AGETE kargo ile
walter wick Kilopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 4.924 Makaleler 1 Çözümler 72 Yer albuquerque Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2022 #25 Captain Rex dedi: Hocam Online alışveriş ve market alışverişlerinde falan kullanabilmek için alacağım para çekmek aşırı gerekli değil ama olursa iyi olur. Genişletmek için tıkla... Papara alın hocam limitleri daha yüksek.
Captain Rex dedi: Hocam Online alışveriş ve market alışverişlerinde falan kullanabilmek için alacağım para çekmek aşırı gerekli değil ama olursa iyi olur. Genişletmek için tıkla... Papara alın hocam limitleri daha yüksek.
4 408586 Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 1.764 Makaleler 1 Çözümler 15 25 Kasım 2022 #26 Captain Rex dedi: Hocam Online alışveriş ve market alışverişlerinde falan kullanabilmek için alacağım para çekmek aşırı gerekli değil ama olursa iyi olur. Genişletmek için tıkla... Hiç Papara karta sahip oldunuz mu hocam?
Captain Rex dedi: Hocam Online alışveriş ve market alışverişlerinde falan kullanabilmek için alacağım para çekmek aşırı gerekli değil ama olursa iyi olur. Genişletmek için tıkla... Hiç Papara karta sahip oldunuz mu hocam?
Captain Rex Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.641 Çözümler 8 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2022 #27 408586 dedi: Hiç Papara karta sahip oldunuz mu hocam? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam.
r-sql Kilopat Katılım 18 Nisan 2019 Mesajlar 335 25 Kasım 2022 #28 Ben ilkini kaybettim. İkinci geldi, ilkinide aynı şekilde fırına bıraktırmıştım çok katı değiller yardımcı oluyorlar, kurye arasın yeterli.
Ben ilkini kaybettim. İkinci geldi, ilkinide aynı şekilde fırına bıraktırmıştım çok katı değiller yardımcı oluyorlar, kurye arasın yeterli.
walter wick Kilopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 4.924 Makaleler 1 Çözümler 72 Yer albuquerque Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2022 #29 Captain Rex dedi: Hayır hocam. Genişletmek için tıkla... Papara öneririm Tosla arayüzü bile sıkıntılı Papara bence en iyi ön ödemeli kart.
Captain Rex dedi: Hayır hocam. Genişletmek için tıkla... Papara öneririm Tosla arayüzü bile sıkıntılı Papara bence en iyi ön ödemeli kart.
BGSGP Hectopat Katılım 24 Ağustos 2021 Mesajlar 1.723 Makaleler 3 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2022 #30 r-sql dedi: Ben ilkini kaybettim. İkinci geldi, ilkinide aynı şekilde fırına bıraktırmıştım çok katı değiller yardımcı oluyorlar, kurye arasın yeterli. Genişletmek için tıkla... Hocam imza atmanız falan gerekiyor kağıda, bir de kuryeye T.C. kartınızı vereceksiniz normalde. o şekilde fırına ver diyerek nasıl oluyor?
r-sql dedi: Ben ilkini kaybettim. İkinci geldi, ilkinide aynı şekilde fırına bıraktırmıştım çok katı değiller yardımcı oluyorlar, kurye arasın yeterli. Genişletmek için tıkla... Hocam imza atmanız falan gerekiyor kağıda, bir de kuryeye T.C. kartınızı vereceksiniz normalde. o şekilde fırına ver diyerek nasıl oluyor?