Satıştan kaldırıldı. Daha önce tanımladığınız kartları şu anda hâlâ kullanabiliyorsunuz.Satıştan mı kaldırıldı yoksa temelli olarak kullanımdan mı kalktı? Bende de var ondan soruyorum.
Satıştan kaldırıldı. Daha önce tanımladığınız kartları şu anda hâlâ kullanabiliyorsunuz.Satıştan mı kaldırıldı yoksa temelli olarak kullanımdan mı kalktı? Bende de var ondan soruyorum.
Hocam Online alışveriş ve market alışverişlerinde falan kullanabilmek için alacağım para çekmek aşırı gerekli değil ama olursa iyi olur.
Satıştan kaldırıldı. Daha önce tanımladığınız kartları şu anda hâlâ kullanabiliyorsunuz.
Çoğu yerden satıştan çıktı. Şuan CarreFourSA'larda satılıyor sadece (ve bazı renkli kartları da eksikti.) ben halen Lite Card'ı sıkıntısız kullanıyorum, umarım daha böyle devam eder. (kendi adıma konuşuyorum. Yoksa satıştan kalkması tamamen kötü.)Satıştan mı kaldırıldı yoksa temelli olarak kullanımdan mı kalktı? Bende de var ondan soruyorum.
Daha önce tanımladığınız kartı zaten şu anda kullanabiliyorsunuz.Yanlış bilgi kaldırılmadı daha dün 100 TL yatırıp termal macun sipariş verdim.
Lite Card'ın piyasadan kaldırıldığını yeni duyuyorum. Aslında şu anda ben kullanmaktayım. Papara Black için bir türlü kimliğimi onaylayamadım. Desteğe başvurunuz diyor.
Daha bugün arkadaşım aldı ve aktive etti + 5TL iade geldi.Mesela bugün yeni kart edindim diyelim tanımlama şansım var mı? Yoksa Lite Card'lar direk kalktımı satışla birlikte.
Bence Black alın Lite alırsanız onaylı hesap yaparsınız en fazla 1.250 TL yatırabilirsiniz.
Daha bugün arkadaşıma aldı ve aktive etti.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.