Papara Lite Card alınır mı?

Lite Card'ın piyasadan kaldırıldığını yeni duyuyorum. Aslında şu anda ben kullanmaktayım. Papara Black için bir türlü kimliğimi onaylayamadım. Desteğe başvurunuz diyor.

Hocam Online alışveriş ve market alışverişlerinde falan kullanabilmek için alacağım para çekmek aşırı gerekli değil ama olursa iyi olur.

Kimlikteki fotoğraflı canlı doğrulaması ile sözleşmeli hesaba geçiyorsunuz para çekmek, sanal kart açmak ya da cashback gibi özelliklerden yararlarlanabiliyorsunuz. Black Card şart değil sözleşme için.

Satıştan mı kaldırıldı yoksa temelli olarak kullanımdan mı kalktı? Bende de var ondan soruyorum.
Çoğu yerden satıştan çıktı. Şuan CarreFourSA'larda satılıyor sadece (ve bazı renkli kartları da eksikti.) ben halen Lite Card'ı sıkıntısız kullanıyorum, umarım daha böyle devam eder. (kendi adıma konuşuyorum. Yoksa satıştan kalkması tamamen kötü.)

Bence Black alın Lite alırsanız onaylı hesap yaparsınız en fazla 1.250 TL yatırabilirsiniz.

Hesap sonradan sözleşmeliye geçebiliyor Black Card zorunlu değil.

Daha bugün arkadaşıma aldı ve aktive etti.

Lite'dan vazgeçeceğimi sanmıyorum kalksa bile en kötü telefondan QR ile vs para yüklerim Black Card işi problem ya. Kurye bekle geldik yoktunuz falan filan uğraşılmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı