Papara Lite Card alınır mı?

Yalnız sözleşmeli hesap Black kart kullanıcıları için.

Kimlikteki fotoğraflı canlı doğrulaması ile sözleşmeli hesaba geçiyorsunuz para çekmek, sanal kart açmak ya da cashback gibi özelliklerden yararlarlanabiliyorsunuz. Black Card şart değil sözleşme için.

Hocam ben yeni kimlik kartları çıktığında direk güncellemiştim oradaki adam yaşım tutmasına rağmen küçük bu deyip fotoğraf koydurtmadı şu ankimlikte fotoğraf yok olması gerekli mi?

Emin misiniz? Kimlikle doğrulama yaptım ve bende sözleşmeli hesap olarak gözüküyor

Onaylı hesapsın. Black Card almadıysan veya banka hesabından kendi Papara hesabına 100+TL yollamadıysan yok öyle bir şey.

Hocam ben yeni kimlik kartları çıktığında direk güncellemiştim oradaki adam yaşım tutmasına rağmen küçük bu deyip fotoğraf koydurtmadı şu ankimlikte fotoğraf yok olması gerekli mi?
Ben fotoğraf olmadan onayladım hesabımı. Fotoğrafa gerek yok yani. (Bugün lite card aldırdığım arkadaş 3-5 gün önce de yeni T.C. kartı ile hesabını onayladı ve fotosu da yoktu.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…