Papara Lite Card ile internet alışverişi yapılmıyor

O zaman kesin bloke oldu çünkü geçen hafta benim de öyle oluyordu
Dostum 3D secure ekranına bile gelemiyorum diyor sim ile ne alakası var. Sim kart değişimi, operatör değişimi falan yapılmadıysa sim bloke olmuyor çoğu bankada.

Banka ile ilgili veya satışın gerçekleştiği sitede sorun olma ihtimali yüksek.

Dostum 3D secure ekranına bile gelemiyorum diyor sim ile ne alakası var. Sim kart değişimi, operatör değişimi falan yapılmadıysa sim bloke olmuyor çoğu bankada.

Bilmiyorum 2 seyide denedim

Hesaptaki teli değiştirsem

Knk zaten 3d secure ekranına gelmeden sim bloke olduğu için banka 3d secure ekranını red ediyor

Zaten 3d secure ekranına gelmeden sim bloke olduğu için banka 3d secure ekranını red ediyor
Hayır sim blokesi olduğu zaman 3D secure ekranı gelir telefon numarası seçilir, Gönder diyince SMS gelmez. İş bankası, Ziraat, Enpara, Garanti ve Yapı Kredi kullanıyorum durum tam da bu şekilde.

Hayır SIM blokesi olduğu zaman 3D Secure ekranı gelir telefon numarası seçilir, gönder deyince SMS gelmez. İş Bankası, ziraat, Enpara, garanti ve Yapı Kredi kullanıyorum durum tam da bu şekilde.

Hocam üstte arkadaşın dedigiyle gram alakası yokmuş ininale karttan yükledim şıp diye çekti hemen paramı bankama aktardım ve Papara'yı sildim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı