Papara Lite Card vs Tosla

Radeon RX 5500M

Kilopat
Makaleler
15
Daha fazla  
Amacım para atıp dijital platformlardan oyun almak. Siz hangisini önerirsiniz? Hangisinin Cashback'i daha iyidir?

Tosla'nın Steam indirimleri olduğunu duymuştum. İndirimlerin boyutuna göre Tosla diyebilirim.

Amacınız dışında ise Papara öneririm. Oldukça rahat bir kart. Her geçen gün gelişiyor ve güncelleniyor. Uygulaması şu sıralar biraz sorunlu fakat göz ardı edilebilir.

En basit örneğini vereyim:

Papara da Tosla da Netflix ücretinin %50'sini karşılıyor. Fakat Tosla maks. 20 TL karşılarken Papara maks. 10 TL karşılıyor. Tosla'da çok sık ve çok iyi indirimler yapılıyor. En basit market alışverişimden bile anında cashback alıyorum.

1 aylık BluTV üyeliği açmıştım Tosla aracılığıyla. Ay sonunda ben istediğim diziyi bitirdim, hesabın varlığını unuttum. Tosla'ysa kuruşu kuruşuna cashback yolladı, ücretin tamamını iade etti.

Fakat bankamatiklerde para yatırma konusunda sorunlar çıkabiliyor, uygulaması ise aşırı derecede hantal. Bunları da belirteyim.

Amacım para atıp dijital platformlardan oyun almak. Siz hangisini önerirsiniz? Hangisinin Cashback'i daha iyidir?
Tosla kartı yaklaşık 2 hafta önce aldım. Kampanyaların bazıları yazıldığı gibi değil. Müşteri hizmetlerinin söylediği alışveriş yapıyorsun yine kampanya ortada yok. Tüm herkeste geçerli olan aynı şartlarda kullanılan kampanya sen alışveriş yaptığında uygulanmıyor. Başkası yaptığında uygulanıyor. Biraz değişik bir çalışma sistemi var. Müşteri hizmetlerine Steam diyorsun yeniliyor mu diye geri dönüş yapacak neredeyse. O yüzden zorda kalmadıkça kullanmam. Diğer karta göre aylık kullanım ücreti bulunmaması + olabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı