Papara mı Bankkart mı?

MakoCan

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben bugün 18 oldum, Ziraatten Bankkart çıkarmak istiyorum.
Neden ziraat en çok duyduğum ve en kullanılan o olduğu dışında başka bilgim yok.
Yaklaşık 6 7 senedir Papara ininal FUPS falan bir sürü kart kullandım ama için hep tedirgindi.
Yüksek paralar yatırmaya korktum hep 300 500 falan yaptırmıştım. Nede olsa dijital, bayisi falan var mı bilmiyorum ama Erzurum'da olmadığını biliyorum. Bilgisayar alacağım ve taksit yapacağım ama Papara tek çekim yapıyor o yüzden artık Bankkart almak istiyorum. Ve nakit taşımak yerine bütün paramı karta atacağım orada dursun devletin bankası Papara'dan daha güvenli midir yoksa ona da güvenmeyeyim mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Banka kartına taksit uygulanmaz. Taksit uygulanabilmesi için kredi kartına sahip olmanız gerekmekte ve Papara'nın cashbackinden dolayı kullanılabilir. İki kartı da alın, kenarda dursun. Hangisi lazım olduğunda onu kullanırsınız. Ön ödemeli ve banka kartlarına taksit uygulanmıyor, taksit uygulanabilmesi için kartınızın kredi kartı olması gerekmekte.

Arkadaşlar ben bugün 18 oldum, ziraatten Bankkart çıkarmak istiyorum.
Neden ziraat en çok duyduğum ve en kullanılan o olduğu dışında başka bilgim yok.
Yaklaşık 6 7 senedir Papara ininal FUPS falan bir sürü kart kullandım ama için hep tedirgindi.
Yüksek paralar yatırmaya korktum hep 300 500 falan yaptırmıştım. Nede olsa dijital, bayisi falan var mı bilmiyorum ama Erzurum'da olmadığını biliyorum. Bilgisayar alacağım ve taksit yapacağım ama Papara tek çekim yapıyor o yüzden artık Bankkart almak istiyorum. Ve nakit taşımak yerine bütün paramı karta atacağım orada dursun devletin bankası Papara'dan daha güvenli midir yoksa ona da güvenmeyeyim mi?

Yapı Kredi veya Garanti'den hesap açmanız bence daha mantıklı olur. Çünkü kampanya olarak vs. çok daha iyi. Onun dışında ikisi de güvenilir.

KMH hesabında sana bakiye tanımlıyorlar günlük faiz işletiliyor, internetten taksitle alışveriş için kullanamazsın, ama sanal kart oluşturma imkanın varsa belki o şekilde kredi kartına sahip olmuş olursun.

Son düzenleyen: Moderatör:
@MakoCan sitelerin birçoğu da açık bir şekilde belirtiyor. Banka kartlarına taksit yapmıyoruz diye. İsterseniz deneyebilirsiniz de taksit yapacaklarını sanmam. @Shimada Sensei'nin dediği gibi de sana da kredi kartı vereceklerini sanmıyorum. Üniversite öğrencisi olsaydın muhtemelen 2 bin TL limitli bir kart verirlerdi de gördüğüm kadarıyla üniversite öğrencisi de değilsiniz.

@MakoCan sitelerin birçoğu da açık bir şekilde belirtiyor. Banka kartlarına taksit yapmıyoruz diye. İsterseniz deneyebilirsiniz de taksit yapacaklarını sanmam. @Shimada Sensei'nin dediği gibi de sana da kredi kartı vereceklerini sanmıyorum. Üniversite öğrencisi olsaydın muhtemelen 2 bin TL limitli bir kart verirlerdi de gördüğüm kadarıyla üniversite öğrencisi de değilsiniz.
Evet değilim şu an tabii ki ama taksitle bir şey almam gerektiğinde kredi kartı dışında taksitle bir şey alamıyor muyum?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı