Papara nasıl kâr ediyor?

• Konuyu başlatan richy
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 2.395

richy

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Sapphire RX5700XT Nitro+ SE
i5-9600K
8x2 3200Mhz 16 GB Ram
512 GB SSD
2 TB HDD
Corsair K55 Klavye
Corsair M55 Mouse
Logitech G435 kulaklık
Meslek
Öğrenci
Papara kullanırdım eskiden birkaç yıldır kullanmıyorum şimdi tekrar aldım yolda gelir birkaç güne. Aklıma bir şey takıldı bir sürü kampanya var Steam, Spotify, Netflix, Burger King vs. vs. vs.

Kart ücretsiz, ikinciye alıyorsanız anca 20 TL kargosu var. Komisyon yok, kesinti yok. Bu adamlar nasıl para kazanıyor?

Yukarıda yazılanlara ek olarak sanal karttan para alıyorlar. Ben her işlem için bir sanal kart açtığımdan ve sanal kart limiti yanlış hatırlamıyorsam 10 olduğundan en basitinden ayda benden ekstra 10₺(sanal kart 1₺) kazanıyor.

Herkes öyle diyor ya uygulama içinden alınca yok bilmem kaç ayda geliyor felan :D. Ama korkmadım pek kaç yıl önce de uygulama içinden almıştım bir hafta içinde gelmişti şuan teslim noktasında gözüküyor.

Herkes öyle diyor ya uygulama içinden alınca yok bilmem kaç ayda geliyor falan :D. Ama korkmadım pek kaç yıl önce de uygulama içinden almıştım bir hafta içinde gelmişti şu an teslim noktasında gözüküyor.

Ben 2 kere aldım biri 1 haftada diğeri 2 ayda geldi.

İyi komisyon alıyor. Bunun gibi benden bu ay 20 kere komisyon aldıysa binlerce kişiden de iyi almıştır...

Adsız.jpg

Cuzdan uygulamaları (buna bankalarda dahil) senin boştaki paranı yatırım aracı olarak kullanır. Cuzdan uygulamalarının en fazla kar ettikleri budur. Bunu her banka ve cuzdan uygulaması yapar. Kısaca senin oraya para yatırman onlara yatırım aracıdır.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı