Papara ne kadar güvenilir?

462002

Hectopat
Herkese merhaba.
Papara'nın güvenli olduğunu biliyorum, arkadaşım söylemişi ama T.C. Numarası istediği için çok vermek gibi bir isteğim yok. Sizce ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
2.5 senedir kullanıyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım. En mantıklı ön ödemeli karttır üzerine indirimler de cabası.

Uzun yıllardır olan bir şirket. Sıkıntı olacağını sanmıyorum.

Herkese iyi günler ceza yemiştim yazamadım kusura bakmayın teşekkür ederim.
CarrefourSA'dan Papara'ya para yatırmak istiyorum ama ilk 3 ay ücretsiz diyor ben 4 ay sonrada yaptırsam kaç TL ücret keser 10 TL yatırsam.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20211103-135653~2.png
    Screenshot_20211103-135653~2.png
    380,6 KB · Görüntüleme: 40
İlla CarrefourSA'dan yatırmanıza gerek yok herhangi bir ATM'den de yatırabilirsiniz.
Bir ayda 5 kez ücret almadan para yatırma işlemi yapıyor. (500 TL'ye kadar.)
Ondan sonraki para yatırma işlemlerinde 1.10TL ücret alıyor.

İlla CarrefourSA'dan yatırmanıza gerek yok herhangi bir ATM'den de yatırabilirsiniz.
Bir ayda 5 kez ücret almadan para yatırma işlemi yapıyor. (500 TL'ye kadar.)
Ondan sonraki para yatırma işlemlerinde 1.10TL ücret alıyor.

Hocam en yakın CarrefourSA gerçekten ATM'ler çok uzak PTT vardı sanki ama o da uzak. CarrefourSA'dan 3 ay sonra 1.10 kuruş mu alıyor?

CarrefourSA 3 ay boyunca komisyonsuz kullanabilirsin sonrasında 1.10TL komisyon alır, Papara yıllardır olan ve neredeyse en çok tercih edilen ön ödemeli kart. Güvenilirdir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı