ArkDesign Hectopat Katılım 30 Haziran 2021 Mesajlar 754 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2024 #1 Merhaba. Papara'da velim sozlesmeli ben ise onayli hesabim. NFC adimini gecemiyorum. Benim telefonumda NFC yok. 2 3 arkadasimdan denedim ancak hata veriyor. Papara ile iletisime gectigimde ise tekrar tekrar denememi soyluyorlar. Ne yapmaliyim?
Merhaba. Papara'da velim sozlesmeli ben ise onayli hesabim. NFC adimini gecemiyorum. Benim telefonumda NFC yok. 2 3 arkadasimdan denedim ancak hata veriyor. Papara ile iletisime gectigimde ise tekrar tekrar denememi soyluyorlar. Ne yapmaliyim?
S Silhan Decapat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 186 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2024 #2 Kimliğinizde fotoğraf yoksa hata verecektir. Ayrıca kimliği okuturken telefon kabı falan varsa onları da çıkarın. Son düzenleme: 7 Nisan 2024 Artı 0 Eksi
Kimliğinizde fotoğraf yoksa hata verecektir. Ayrıca kimliği okuturken telefon kabı falan varsa onları da çıkarın.
KS KS ArkDesign Hectopat Katılım 30 Haziran 2021 Mesajlar 754 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2024 #3 Silhan dedi: Kimliğinizde fotoğraf yoksa hata verecektir. Ayrıca kimliği okuturken telefon kabı falan varsa onları da çıkarın. Genişletmek için tıkla... Fotograf var ve kilifi cikariyorum. Artı 0 Eksi
Silhan dedi: Kimliğinizde fotoğraf yoksa hata verecektir. Ayrıca kimliği okuturken telefon kabı falan varsa onları da çıkarın. Genişletmek için tıkla... Fotograf var ve kilifi cikariyorum.
S Silhan Decapat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 186 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2024 #4 Eğer başka telefonlardan da tekrar tekrar denemenize rağmen olmuyorsa kimlikle alakalı bir durum da olabilir. Artı 0 Eksi
Eğer başka telefonlardan da tekrar tekrar denemenize rağmen olmuyorsa kimlikle alakalı bir durum da olabilir.