Papara ödeme almak için nasıldır?

İşte sıkıntı da orada başlıyor :D. Gidip başkası adına sipariş edemem maalesef. Baba tarafım bizden çok uzakta arada 2-3 il var, anne tarafımsa böyle bir şey yaparsam kesin söylerler :/.

Aslında benim çok özellikli bir karta da ihtiyacım yok, sadece parayı alabileyim ve internetten alışveriş yapabileyim yeter.

Parayı nereden alacaksınız.

İşte sıkıntı da orada başlıyor :D. Gidip başkası adına sipariş edemem maalesef. Baba tarafım bizden çok uzakta arada 2-3 il var, anne tarafımsa böyle bir şey yaparsam kesin söylerler :/ .

Aslında benim çok özellikli bir karta da ihtiyacım yok, sadece parayı alabileyim ve internetten alışveriş yapabileyim yeter.
Maalesef size yardımcı olabilecek farklı bir kaynak bilmiyorum.
Şuan papara sanal kart çıkarıp bir şeyler bulmayı deniyeceğim.

Parayı nereden alacaksınız.
İş yaptığım sitenin sahibi gönderecek ve hani elimde tutmak gibi bir niyetim yok. Muhtemelen konuşmamdan anlamışsınızdır lakin hani böyle yaşı büyük birisi de değilim. Muhtemelen Steam gibi yerlerde harcarım :D.

Maalesef size yardımcı olabilecek farklı bir kaynak bilmiyorum.
Şuan papara sanal kart çıkarıp bir şeyler bulmayı deniyeceğim.
O kadar uğraşmanıza gerek yok ilginiz için bile teşekkür ederim ki zaten yapsanız bile şu anlık cevap verebileceğimi sanmıyorum çünkü malum yarın okul var :D.

İş yaptığım sitenin sahibi gönderecek ve hani elimde tutmak gibi bir niyetim yok. Muhtemelen konuşmamdan anlamışsınızdır lakin hani böyle yaşı büyük birisi de değilim. Muhtemelen Steam gibi yerlerde harcarım :D.

O kadar uğraşmanıza gerek yok ilginiz için bile teşekkür ederim ki zaten yapsanız bile şu anlık cevap verebileceğimi sanmıyorum çünkü malum yarın okul var :D.
Herkesin ilgisi ve alakası için teşekkür ederim eklemeleriniz olursa sabah kalktığımda cevap vermeye çalışırım, tekrardan teşekkür ederim ve hayırlı geceler dilerim.

Herkesin ilgisi ve alakası için teşekkür ederim eklemeleriniz olursa sabah kalktığımda cevap vermeye çalışırım, tekrardan teşekkür ederim ve hayırlı geceler dilerim.
Sanal kart hesabınızın onaylı, onaysız, sözleşmeli limitleri ile aynı olduğunu düşünüyorum, çünkü bilgi vermiyor. Söyleyebiliceklerim bu kadar. Ayrıca iyi uykular :)
Screenshot_20221011-004153_Papara.png

Hocam farklı bankadan Paparaya para atarken sorun çıkmaz, parayı atacak kişinin bankasına göre iban alıp tekrar parayı atacak kişiye ibanınızı ve papara numaranızı atın papara numaranızı açıklama kısmına yazacak.
Papara Sözleşmeli Hesap kullanıyorum ve 2 farklı kişiden para transferi aldım papara hesabıma geçti açıklama kısmına papara no girdikten sonra otomatik 5 dakika içinde para geçiyor test edildi!!

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı