Papara onaylatılır mı?

Atii242

Picopat
Yer
TR
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600
RTX 4060
16 GB RAM
Meslek
Öğrenci
Selamlar. 18 yaşından küçüğüm. Papara'yı en iyi şekilde kullanabilmek için onaylatmam gerekiyor. Yani şey açısından, TC kimliğimi istiyor, video istiyor, onu istiyor, bunu istiyor; bilemedim, güvenemiyorum. Sizce onaylatmalı mıyım? Kapandığı için bir ara güvenim sarsıldı. Ne yapmam gerek?

Değişen bir şey yok kapanmasının Papara ile alakası yok adamların haberi yoktu ve gerekeni yaptılar zaten, milyonlarca onaylı kullanıcı var. Açmak istiyorsan açacaksın, "yok ben çekiniyorum" falan diyeceksen hiç girme o zaman.

Velilerin de hesap açıp hesaplarını onaylatması, ardından "velisi olduklarım" gibi bir yer var oradan eklemesi gerekli.

Hocam benim bildiğim kimlikte resmin yoksa veli izni istiyor. Bu yüzden kartımı yenilemiştim.

Öyleyse açamam zaten ayrı ayrı palavra gibi geldi bana Paparanın bu işi. Velilerime hesap açtıramam. Teşekkürler.

Selamlar. 18 yaşından küçüğüm. Papara'yı en iyi şekilde kullanabilmek için onaylatmam gerekiyor. Yani şey açısından, T.C. kimliğimi istiyor, video istiyor, onu istiyor, bunu istiyor; bilemedim, güvenemiyorum. Sizce onaylatmalı mıyım? Kapandığı için bir ara güvenim sarsıldı. Ne yapmam gerek?

Papara lisanslı bir elektronik para kuruluşudur ve uymak zorunda olduğu yasalar nedeniyle sana tam hizmet verebilmesi adına seni doğrulaması gerekiyor. Ayrıca reşit olmadığın için Papara'da dahil olmak üzere diğer para kuruluşları da senden hesap doğrulaması için veli izni isteyecektir.

Sosyal'de gördüğüm kadarıyla en son A101'in Hadi kartları hesap doğrulaması olmadan bazı izinleri/özellikleri sunduğu söyleniyordu fakat şahsen kullanmadığım için o ve güncel durumu bilmiyorum dilersen onada bakabilirsin ama güncel durumda o da ya getirmiştir ya da mevzuat gereği yakında getirecektir veli iznini.

Kart için tavsiyem öncelikli Papara olmakla birlikte Nays'a da bakabilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı