Xeno Executor güvenilir mi?

Utkucosmic

Hectopat
Roblox için script indirecektim.
Xeno executor adlı fakat VirusTotal ve metadefender sonuçları şu şekilde geldi. Sizce kesinlikle virüslüdür denebilir mi yoksa bilinemez mi hala?

Dosya Ekleri

• resim_2025-04-14_165536118.png
    resim_2025-04-14_165536118.png
    109,5 KB · Görüntüleme: 501
  • resim_2025-04-14_165549564.png
    resim_2025-04-14_165549564.png
    91,1 KB · Görüntüleme: 445
Roblox için script indirecektim.
Xeno executor adlı fakat VirusTotal ve metadefender sonuçları şu şekilde geldi. Sizce kesinlikle virüslüdür denebilir mi yoksa bilinemez mi hala?

Ben kullanıyorum ama bence mining yapıyor açıkken kullanırken aç script injectlensin kapat Windows defenderıda aç.

Kullanmadığında windows defender aç mining yapmasın.

1-2 tane key mantığıyla çalışan sploit hariç hepsi virüslü. Ekstra olarak Roblox'a downgrade yapamıyorsanız hile açmayın, saniyesinde banlanırsınız.

Virüstotaldede gözükmez zaten. Virüslü olan şey injector oluyor genelde.

1-2 tane key mantığıyla çalışan sploit hariç hepsi virüslü. Ekstra olarak Roblox'a downgrade yapamıyorsanız hile açmayın, saniyesinde banlanırsınız.

Virüstotaldede gözükmez zaten. Virüslü olan şey injector oluyor genelde.

Downgrade nedir daha detaylı analtır msısın? Hile yapmaktan vazgeçtim zaten oyunun kaderini değiştirecek bir hile değildi sadece spin artıracaktım istediğim karakter için.

Xeno uzun zamandır kullandığım bir executor. Fakat Roblox'un yeni güncellemesi ile banwave olayı geldi. Artık scriptinizi injectlediğiniz anda ban yiyorsunuz. İlla kullanacağım diyorsanız yan hesap kullanmanızı tavsiye ederim.

Xeno uzun zamandır kullandığım bir executor. Fakat Roblox'un yeni güncellemesi ile banwave olayı geldi. Artık scriptinizi injectlediğiniz anda ban yiyorsunuz. İlla kullanacağım diyorsanız yan hesap kullanmanızı tavsiye ederim.

Konu kapanalı bayağı bir süre geçmiş fakat ben Arsenal için injectlediğim kodlarda herhangi bir sıkıntı olmadı sonrasında PC'ye format attım geri indirsem mi indirmesem mi kararsızım mining sorunu filan varsa indirmeyeceğim.

Hocam ben Xeno'yu uzun zamandır kullanmıyorum fakat hala kullananlar var. Benim kullandığım zamanda uygulamanın virüs kontrolü raporunu indirme linkinin yanına koyuyorlardı girip bakabiliyordunuz artık nasıl yapıyorlar bilmiyorum. Xeno hakkında mining olduğuna dair büyük bir söylenti vardı fakat tamamen asılsızdı. Fakat dediğim gibi şuan için bir şey söyleyemem.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı