Papara para gönderememe

Yusuf Losep

Hectopat
Daha fazla  
Para göndermeye çalıştığımda sözleşmeli hesaba geçip kart çıkartmalısınız ya da kendi adınıza olan bir banka hesabından 100TL atmalısınız diyor. (kartım var)

Son düzenleyen: Moderatör:
Onaylı hesapta Paparalılar arası para gönderimi yapabilmek için Papara hesabınıza kendi adınıza ait bir banka hesabından Fast veya Havale/EFT yöntemiyle en az 100₺ gönderim yapmanız ya da sözleşmeli hesaba geçiş yapmanız gerekmekte.

Kartınız olduğunuza göre sanırım 18 yaş altısınız. Bu durumda hesabınızı NFC ile doğruladıysanız eğer velinizin de sözleşmeli hesaba geçiş yapması yeterli olur.

@Fluken0 Black kart zorunluluğu yok. Uygulama içerisinden veya papara.com'dan alınmış herhangi bir Papara Card olması yeterli.

Onaylı hesapta Paparalılar arası para gönderimi yapabilmek için Papara hesabınıza kendi adınıza ait bir banka hesabından Fast veya Havale/EFT yöntemiyle en az 100₺ gönderim yapmanız ya da sözleşmeli hesaba geçiş yapmanız gerekmekte.

Kartınız olduğunuza göre sanırım 18 yaş altısınız. Bu durumda hesabınızı NFC ile doğruladıysanız eğer velinizin de sözleşmeli hesaba geçiş yapması yeterli olur.

@Fluken0 Black kart zorunluluğu yok. Uygulama içerisinden veya papara.com'dan alınmış herhangi bir Papara Card olması yeterli.
Dogru söylüyorsunuz hocam dalgınlıgıma denk gelmis,bedava olduğu için öyle söyledim kusura bakmayın arkadaş doğru söylüyor.

Dogru söylüyorsunuz hocam dalgınlıgıma denk gelmis, bedava olduğu için öyle söyledim kusura bakmayın arkadaş doğru söylüyor.

Estağfurullah hocam. Papara üzerinden alınan ilk Papara Card'ların hepsi ücretsiz :)

Kart çıkarttım veli onayı istiyor zaten yaparken velimde sözleşmeli hesapta zaten.

Kart çıkarttım veli onayı istiyor zaten yaparken velimde sözleşmeli hesapta zaten.

Söylediğinize ve konunuza göre sanırım siz hesabınızı NFC yerine hologram ile doğrulamış olmalısınız. Bu durumda sözleşmeli hesaba geçebilmeniz için ya Papara'ya hesap yükseltme gibi bir özelliğin güncelleme ile gelmesini ya da 18 yaşınıza kadar beklemelisiniz.

Paparalılar arası para transferi içinde dediğim gibi kendi adınıza ait bir banka hesabı üzerinden Fast, Havale/EFT yöntemlerinden biriyle en az 100₺ atmanız yeterli olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı