Papara para iadesi

Daha fazla  
Arkadaşlar yarın kendi ilaçlarımı alacağım. Papara 25 TL'ye kadar iade ediyor bildiğiniz gibi. Ben şimdi 70 TL'lik alışveriş yapsam bile 25 TL bana geri gelecek değil mi?

Alışveriş sonrası iadenin anında gelmesi lazım. Her ihtimale karşı işlem makbuzunu mutlaka sakla.
Bende her ay eczanede kullanıp sıkıntısız iade alıyordum. En son 2 ay önce eczane sonrası iade gelmedi.
Fiş üzerinde xxxxx Eczanesi yazıp altında ilaç olarak gözüktüğü halde iade gelmedi. Pos makinesinin Mcc kodu farklı gözüküyor vs. Vs dedi müşteri hizmetleri. Slip fotoğrafını çekip yolladım, defalarca aradım 15 gün sonra falan zoraki iade aldım. Ama dediğim gibi defalarca alışveriş yaptım bugüne kadar sadece 1 kere sorun oldu.
Yine de aklında bulunsun, iade alana kadar atma makbuzu.

Alışveriş sonrası iadenin anında gelmesi lazım. Her ihtimale karşı işlem makbuzunu mutlaka sakla.
Bende her ay eczanede kullanıp sıkıntısız iade alıyordum. En son 2 ay önce eczane sonrası iade gelmedi.
Fiş üzerinde xxxxx Eczanesi yazıp altında ilaç olarak gözüktüğü halde iade gelmedi. Pos makinesinin Mcc kodu farklı gözüküyor vs. Vs dedi müşteri hizmetleri. Slip fotoğrafını çekip yolladım, defalarca aradım 15 gün sonra falan zoraki iade aldım. Ama dediğim gibi defalarca alışveriş yaptım bugüne kadar sadece 1 kere sorun oldu.
Yine de aklında bulunsun, iade alana kadar atma makbuzu.
Dostum ilaçlarımı aldım bugün. 38.50 TL tuttu. 19.25 TL CashBack aldım sıkıntısız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı