Papara QR kod dolandırıcılığı

akumutt

Decapat
Daha fazla  
İnternette büyük bir Instagram sayfası vardı bayram etkinliği olarak Papara QR kod paylaşmıştı okutana bayram harçlığı vardı 1 kişiye özeldi tabii ben de postun 20 saniye önce paylaşılmasının gazabıyla uyku sersemi sazan gibi atladım meğerse para çekme talebi imiş hesabımdaki bütün para başka hesaba aktarıldı. Bankaya mail attığımda 3. kişiler ile ilgilenmediklerini ve mahkemeye başvurabilecegimi söylediler tabii bunu ben babama anlatırsam beni sopayla döver (henüz reşit değilim) bu işin başka bir yolu var mıdır sormak istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternette büyük bir Instagram sayfası vardı bayram etkinliği olarak Papara QR kod paylaşmıştı okutana bayram harçlığı vardı 1 kişiye özeldi tabii ben de postun 20 saniye önce paylaşılmasının gazabıyla uyku sersemi sazan gibi atladım meğerse para çekme talebi imiş hesabımdaki bütün para başka hesaba aktarıldı. Bankaya mail attığımda 3. kişiler ile ilgilenmediklerini ve mahkemeye başvurabilecegimi söylediler tabii bunu ben babama anlatırsam beni sopayla döver (henüz reşit değilim) bu işin başka bir yolu var mıdır sormak istedim.
Kaç tl aldılar?

Geçmiş olsun yapılacak bir şey yok. Hangi sayfa yaptı bunu?

Öncelikle geçmiş olsun konuyla alakasız ama o instagram sayfasının adının baş harfi "s" harfi ile mi başlıyordu çünkü bende böyle bir sayfa görmüştüm hatta takip ediyordum hesabı gizlideydi ve takipçilerime bayram harçlığı diye bizi kandırmaya çalışıyordu bazıları kanmış ve yorumlara küfür etmiş tabii ben kanmadım da o sayfa mı acaba diye.

Öncelikle geçmiş olsun konuyla alakasız ama o Instagram sayfasının adının baş harfi "s" harfi ile mi başlıyordu çünkü bende böyle bir sayfa görmüştüm hatta takip ediyordum hesabı gizlideydi ve takipçilerime bayram harçlığı diye bizi kandırmaya çalışıyordu bazıları kanmış ve yorumlara küfür etmiş tabii ben kanmadım da o sayfa mı acaba diye.
"eskilergirebilir" İdi sayfanın adı hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı